Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 500 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Regeringsgatan 70E, Accepterat pris, Norrmalm/City, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
2 679 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Övrig kontakt

Fanny Hedman
Övrig kontakt Fanny Hedman

VÄLPLANERAD 2,5 RUM LÄGENHET MED FANTASTISKT LÄGE MITT I CITY

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING

Nu saluförs äntligen denna tilltalande bostad på bästa adress ett stenkast från Stureplan!
I dagsläget disponerad som 3 rok. Detta är en synnerligen välplanerad bostad; här finns ett väl tilltaget vardagsrum med ett stort fönsterparti i vinkel som ger ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt mot David Bagares gata och ner mot Birger Jarlsgatan. Här möts vi av en inbjudande och funktionell hall med klädhängare och garderober. Lägenheten har ett stilfullt och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket från Marbodal är väldisponerat med goda arbetsytor, en fantastisk köksö samt bra med förvaringsmöjligheter. Köksön blir dessutom en trevlig samlingspunkt vid sociala tillställningar. Ett lättmöblerat luftigt vardagsrum som bjuder på ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren där det finns plats för både soffa och matgrupp. Ett större sovrum med plats för dubbelsäng och har goda platsbyggda förvaringsmöjligheter. Det mindre rummet har även gott om förvaringsmöjligheter. Ett stilfullt och modernt badrum med golvvärme, badkar, tvättmaskin och handdukstork.

Här bor du i ett mycket centralt och attraktivt läge mitt i city med närhet till allt; kommunikationer, nöjen, förskolor och trevliga promenadstråk i härliga Humlegården. Ingång även från David bagares gata.

Brf Österbotten 32 är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykelrum, övernattningslägenhet, bastu, barnvagnsrum och gemensamhetslokal.

Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Direkt till höger om entrén löper platsbyggda garderober som sträcker sig från golv till tak och som ger gott plats för ytterkläder och skor. Klinker på golvet och mörkblåa väggar.

KÖK
Köket med den öppna planlösningen är välplanerat och funktionellt med gott om förvaringsmöjligheter I vita över- och underskåp och stora arbetsytor. Tillhandahåller en charmig köksö som passar perfekt till sociala tillställningar. Maskinell utrustning av Siemens och diskmaskin från Bosch.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning ut mot kök med gott om plats för både soff- och matgrupp. Vardagsrummet bjuder på en underbar rymd med ljusa lättmöblerade ytor och ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Fin utsikt mot David Bagares gata och ner mot Birger Jarlsgatan.

SOVRUM 1
Lägenhetens större sovrum ger plats för dubbelsäng och övrig möblering. Till höger finns en rymlig platsbyggd garderobsvägg och når full takhöjd och ger dig utmärkt med förvaring.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det finns en garderob med gott om förvaring.

BADRUM
Badrummen är rymligt, fräscht och stilfullt med vitkaklade väggar samt ett mörkgrå klinkergolv. Utrustat med toalett, handfat, badkar/dusch, tvättmaskin och handdukstork.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Bostadsrättsföreningen Österbotten 31 Årsredovisning 2021 Brf Österbotten

Länkar

Film

Allmän information

Pris

6 500 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

2.5 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

65 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Regeringsgatan 70E, Accepterat pris

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

E0903

Våningsplan

2 av 6

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Österbotten 32

Organisationsnummer

716421-9516

Allmän information

Brf Österbotten 32 är en äkta och mycket välskött bostadsrättsförening. Föreningen består av 119 lägenheter varav 4st är upplåtna med hyresrätt (stort dolt kapital/tillgång), föreningen har även 7 lokaler, varav 3 som kan nyttjas av de boende.
Förening har god ekonomi, avgiften har sänkts tidigare tack vare ökade intäkter från lokalhyresgäster samt försäljningar/omvandlingar av tidigare hyresrättslägenheter. Föreningens lokaler hyrs ut till Norrmalm Stadsdelsförvaltning, Tabbouli City AB och Setly Sweden AB.
Föreningen har tre huvudentréer, Regeringsgatan 70, Brunnsgatan 18 samt en entré från David Bagares gata 7.

Föreningen har även en mycket informativ hemsida www.osterbotten32.se

Föreningen tillåter delat ägande

Det föreligger inga planerade ändringar av avgiften. (kontrollerat med styrelsen 2022-02-11)

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Triple play (bredband 1 Gbit/s, TV, och IP telefoni) från Ownit ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
FTX

Utförda renoveringar

2008 OVK-besiktning godkänd okt .
2010 Energideklaration utförd.
2011 Ny värmeväxlare
2011-2012 slutfördes takrenovering, sedumgrästak har lagts på förskolans lågtak.
2016 Alla fläktaggregat utbytta till nya FTX-system (från- och tilluft med värmeväxling).
2017: Gården (Vid förskolan) har fräschas upp ytterligare med fler och nya planteringar.
2017 ombyggnad balkonger/terrasser.
2017 nya ytterdörrar till alla lägenheter.
2018 Byggdes sex nya lägenheter på ytor som tidigare hyrts ut som lokal.
2018 Installation av solcellspaneler på taken, ca 350 m², årlig produktion ca 60.000 kWh.
2019 Ombyggnad av gården mellan A- samt B-port (Återstår litet tak/regnskydd med sedumgrästak.)
2019 Nya hissar i alla uppgångar.
2019 Ommålning av alla trapphus.
2019 Ny trapphusbelysning.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en fin grönskande gård som under sommarmånaderna förses med utemöbler och grill.
Fina lekplatser för barnen.
Två övernattningslägenheter som medlemmarna kan hyra
Två moderna tvättstugor.
Relaxavdelning med bastu.
Cykelrum och barnvagnsrum
Garage med 15 platser.

Antal lokaler

7

Antal hyresrätter

4

Antal lägenheter

120

Byggnader

Byggår

1983

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 679 SEK/månad. I avgiften ingår inkl värme, va, Triple play (bredband 1 Gbit/s, TV, och IP telefoni) från Ownit ingår i avgiften.

Andelstal

0,6878

Kommentar

Schablonberäknade driftkostnader.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Pantförskrivning

Är pantsatt.

Driftskostnad

Hushållsel

325 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

445 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har ett parkeringsgarage med 15 platser. Information om köläge ges av Stockholm parkerings kundtjänst, som också administrerar all uthyrning av platser i garaget.

I övrigt gäller boendeparkering i området. Folkbokförd kan söka tillstånd hos Stockholms Stad, www.stockholm.se

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Mycket attraktivt och lugnt läge endast några minuters promenad från både Sankt Eriksplan och Odenplan. I omedelbar närhet finns ett stort utbud av butiker, varav flera välsorterade matbutiker, restauranger, kaféer etc. På nära gångavstånd finns även flera härliga park- och grönområden som populära Vasaparken samt omgivningarna kring Karlbergskanal och Karlbergs slott. Vidare når man med ca 15 min promenad Hagaparken, med joggingspår samt badmöjligheter i Brunnsviken.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy