Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 300 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Kristallvägen 9, Hägersten - Solberga, Hägersten
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
1 830 SEK / mån
Rum
2 rum

Fint skick - låg avgift - byggd 2015

Välkommen på visning på denna trevliga bostad bostad från 2015 . Lägenheten erbjuder ett ljust och trevligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Separat kök med plats för mindre matbord. Genomgående parkettgolv och ljusa målade väggar. Helkaklat badrum med svart klinkergolv och sandfärgat kaklade väggar samt bra sovrum. Bostaden är i mycket gott skick där ni kan flytta in direkt.

Bra och stabil förening med god ekonomi där många av de större renoveringarna är utförd med bl.a Stambyte, Fönsterbyte, Takbyte samt installation av bergvärme.

Trivsamt läge med närhet till natur, service och kommunikationer med bussar till Älvsjö-Telefonplan.

Från bostaden har ni promenadavstånd till Telefonplan med stor service utbud med flertalet restauranger samt tunnelbana. Runt hörnet hittar ni också Västberga Handelsområde med Coop, Mcdonald's, Systembolaget samt E4-baren, Solberga Pizzeria samt gymmet Puls & Träning.

Accepterat pris. Ring för visning!

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenteras enligt följande:

Ekparkettgolv, ek lister och vita målade väggar i kök, hall och vardagsrum. I sovrummet är väggarna målade i en bruten vit.

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och sandfärgat kaklade väggarna 10*10. Glas duschvägg, kommod, spegelskåp med beslysning, wc.

Köket Veddinge från IKEA och har vita släta luckor, svarta bänkskivor i laminat och vitt glas är placerat över arbetsbänken. Utrustning med spishäll, spisfläkt, integrerad kyl/frys och integrerad diskmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 300 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

38 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kristallvägen 9

Ort

Hägersten

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

814

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kristallen 9

Allmän information

FÖRENINGEN
Brf Kristallen 9 består av 21 lägenheter, 20 med bostadsrätt samt 1 med hyresrätt och 4 lokaler. Fastigheten är från 1951 och de föreningen äger marken. Många av de större renoveringarna är gjorda, t ex stambyte, fasadrenovering, fönsterbyte samt installation av bergvärme.

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia
Internet: Föreningen har även ett öppet fibernät. Leverantör Telia.

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga i samma port.

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstuga, Källarförråd.

Antal lokaler

6

Antal hyresrätter

1

Antal lägenheter

21

Byggnader

Byggår

1951 / 2015

Ekonomi

Månadsavgift

1 830 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, Vatten, Kabel-TV

Avgiftsförändringar

Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning ( 2022-05-11 )

Andelstal insats

3,635%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Bredband ( Läggs på avin )

299 SEK/månad

El ( schablon ) Läggs på avin

368 SEK/månad

Summa driftkostnad

667 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 16 parkeringsplatser vara 5 på servitut.

Energideklaration

Specifik energianvändning

206 kWh/m²

Beskrivning

Övrigt

Område

Välkommen till ett lugnt och grönt område med närhet till motionsspår och mysiga promenadstråk! Här finns det mycket att njuta av, Solberga är ett område som präglas av goda kommunikationer och närhet till ett stort utbud av shopping och restauranger.

Vid Telefonplan ligger Konstfack och den populära krogen Landet med bar/klubb. Här finns också en biograf Tellus, caféer, banker, bibliotek, matbutiker, och SATS träningscenter. I Midsommarkransen finns Svenska sushiköket och Nygammalt. Liljeholmens galleria med 90 butiker, restauranger och caféer finns ett par minuter med tunnelbana eller buss från lägenheten. Letar du efter avkoppling i naturen kan Västberga erbjuda närhet till natursköna promenader, joggingstråk och badmöjligheter i Mälaren.

Närhet till Coop Forum, Rusta, Apotek, OK, McDonald's och cykelaffär vid Västberga handelsområde.

KOMMUNIKATIONER:
Vid Älvsjö centrum finns också såväl pendeltåg (10 min till city) som ett stort antal busslinjer. I närheten av lägenheten passerar bussen som tar dig antingen till pendeltåget vid Älvsjö station eller tunnelbanan i Telefonplan/Midsommarkransen. Promenadtid till Telefonplans t-bana ca 10 min. I närhet till lägenheten går buss till Fridhemsplan med en restid på ca 10 - 15 min.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta