Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 SEK / Bud
Adress
Munkhagsgatan 126, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
18 kvm
Avgift
1 111 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ytterst välplanerad 1:a med högt och fritt läge

Högt upp i huset på våning 5/6 med generöst ljusinsläpp och grönskande utsikt finns nu möjligheten att bli ägare av denna charmiga och yteffektiva lägenhet i miniformat!

Bostaden och läget lämpar sig alldeles utmärkt för dig som söker din första egna bostad eller en övernattningslägenhet. Här bor du i lugna och omtyckta Johannelund - ett tryggt och trevligt område beläget i brytpunkten mellan stadspuls och natur. Områdets läge erbjuder ett brett serviceutbud och goda busskommunikationer på bara någon minuts promenadavstånd från porten, samtidigt som du når centrala Linköping, US och SAAB på 10 minuters cykelavstånd. Strax intill huset rinner Stångån förbi som bjuder in till härliga promenadupplevelser och uppfriskande dopp vid Johannelundsbadet.

Lägenhetens 18 kvadratmeter är mycket väldisponerade. Här möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Det ljusa och öppna rummet har nyligen renoverats med fräscha ytskikt och fullutrustat kök i stilrent utförande. Rummet erbjuder gott om plats för säng och soffgrupp eller matplats. Från det stora fönstret blickar ni ut över Linköpings stadssilhuett och det grönskande Stångåstråket. Köket är otroligt yteffektivt och erbjuder god förvaringskapacitet samt utrustning såsom diskmaskin och induktionsspishäll. Duschrummet är väldisponerat och i fräscht skick. Till lägenheten hör dessutom ett externt förråd.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en stor, välskött och stabil förening med mycket god ekonomi. Föreningen består av 627 lägenheter och förvaltas av Riksbyggen. Föreningen har ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Som medlem i föreningen erbjuds flertalet faciliteter såsom tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 1 111 kronor ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och förråd.

Sammantaget är detta den idealiska lägenheten för förstagångssköparen, studenten eller veckopendlaren. Bostaden kombinerat med området utgör ett optimalt utgångsläge för vardagens alla aktiviteter!

Allmän information

Pris

795 000 SEK (Bud)

Antal rum

1

Boarea

18 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Munkhagsgatan 126

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Till lägenheten hör ett externt förråd.

Lägenhetsnummer BRF

461

Våningsplan

5 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

RBF Trumspelaren

Organisationsnummer

722000-2146

Allmän information

Föreningen innehar adresserna Munkhagsgatan 46-126 och består idag av 627 lägenheter samt några kommersiella lokaler.

Föreningen har en bra detaljerad hemsida. För mer info gå in på www.trumspelaren.se

Ordförande: Jan Druidh

Brf bildades

1955

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV via Telenor, basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor (250/100 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Startavgift om 500 kr tillkommer (engångskostnad).

Utförda renoveringar

1989-1990: Stambyte
2012: Byte balkongdörr
2012: Byte balkongfönster
2018: Renovering av Hissar
2018: Uppgradering av undercentral för varmvatten, säkerställer värme, varmvatten distribution.
2019: Nya tvättmaskiner i tvättstuga i hus 118
2020: Byte av lås garage

Kommande renoveringar

Nya ventilationssystem i låghusen.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym.

Antal lägenheter

627

Lån i BRF per kvm

1 312

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 111 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, vatten, tv och bredband.

Avgiftsförändringar

Föreningen höjer avgifterna med 6% fr o m 1/7 -2023

Andelstal

0,0563

Andel av månadsavgift

0,05551

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

15 439 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Försäkringskostnad

50 SEK/månad

Summa driftkostnad

150 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage, ca 170-340 kr/mån. Separat kö, lång.
Gårdsparkering söder om Munkhagsgatan, ca 150 kr/mån. Separat kö.
P-plats, ca 150 kr/mån. P-plats med el. Separat kö, kortare på p-plats.
MC-parkering på innergården och MC-garage finns att hyra i föreningen. Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

139 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Anders Ljusberg, Bengt Dahlgren Linköping AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl