Länk kopierad!

Visningar

mån 12 jun 18:00 - 18:30
Anmälan krävs. Varmt välkomna på visning!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bogsprötsgatan 21A, Inre hamn, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
3 982 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin nyproducerad trerummare!

Nu finns chansen att förvärva en prisvärd 3:a om 70 kvm på Bogsprötsgatan 21A! Här erbjuds en ljus och modern lägenhet byggd med flexibel planlösning, fina sociala ytor för umgänge och utsikt ner mot kanalen. Lägenheten erbjuder ett praktiskt kök med ljus köksinredning, ett mysigt sovrum med utgång till inglasad balkong samt ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vidare hittar ni ett stort vardagsrum med plats för både matgrupp och större soffgrupp samt det andra sovrummet som idag är ett inrett barnrum. Föreningen har dessutom gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet, uteplats samt en härlig takterrass som medlemmar får nyttja.

Lägenheten är attraktivt belägen i pulserande och snabbväxande Inre hamn med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor ni i närhet av båtliv och med populära restauranger och caféer. Vackra stråk för en promenad eller löprunda utlovas längs vattnet. Dessutom har ni bara en kort promenad in till centrumkärnan med service och nöjesliv.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

70 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bogsprötsgatan 21A

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Lägenhetsförråd i källarplan.

Lägenhetsnummer BRF

45

Våningsplan

4 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kanoten i Karlstad

Organisationsnummer

7696316889

Allmän information

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam. Bostadsrättstillägg ingår.
Föreningens fastighet är byggd 2017-2019.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia triple-play.

Uppvärmning och ventilation

Till- och frånluftsventilation med återvinning.
Uppvärmning sker med fjärrvärme via vattenburna radiatorer.

Byggnadskommentar

Flerbostadshus

Utförda renoveringar

2020
Fasadplattorna har försetts med klotterskydd. Planteringslådorna på innergården har tagits bort och ersatts med stenplattor för att ge plats åt cykelställ. Extra belysning inne i pergolan på Innergården har satts upp för ökad trygghet.

Golvet i Miljörummet har målats med epoxifärg. Tömningsfrekvenser och antalet kärl för olika fraktioner har setts över för att bättre tillgodose våra behov.

Trapphus A har försetts med en automatisk dörröppnare till förråd i källaren. Ytterligare en porttelefon till Kanikenäsbanken 10 D har satts upp från ingången mot vattnet.

Nya brytskydd på samtliga entrédörrar, förrådsdörrar, cykelrumsdörrar mm. Föreningen är ansluten till Securitas Trygghetsjour.

Övriga utrymmen i föreningen

Lägenhetsförråd i källarplan.
Övernattningslägenhet och gemensamhetslokal om 23 kvm finns att tillgå samt en gemensam takterrass med tillhörande pentry.
Förråd för barnvagnar och rullstol i entréplan.
Cykelförråd och miljöhus i komplementbyggnad på gården.
Tvättstuga finns på samma våning som lägenheten.
Alla gemensamma utrymmet har elektroniskt passagesystem.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

130

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 982 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg

Andelstal

0,76503

Överlåtelseavgift

Max 2,5% av prisbasbeloppet. SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

Betalas av pantsättaren SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

375 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen tillhandahåller 46 garageplatser med separat kö, 800 kronor/månad . Parkeringsplatser i garage nås direkt via hiss.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

60 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Områdesbeskrivning

I Yttre hamn bor man i ett vattennära område, här får man uppleva lugn, vacker men modern natur. Stadens puls ligger ett stenkast från yttre hamn. Närhet till ett långtgående och rogivande promenadstråk. Det finns en nyöppnad förskola i närheten och man bor med närhet till omtycka restauranger så som Ankdammen samt Ohlssons Bazar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl