Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 195 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Johanneshöjden 2, Karlsdal / Centrum, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
103 kvm
Avgift
5 712 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Topprenoverad fyra på Karlsdal med utsikt över Västerås!

På våning 13 välkomnas ni till denna topprenoverade och moderna fyra med fantastisk utsikt över Västerås. Ett panorama över Västerås från öst till väst. Sommartid njuter du av Mälarens glittrande vatten med båtar och öar. Här erbjuds en fantastisk bostad med mycket att tycka om som bland annat ett stilrent och lyxigt kök med hög materiell standard och en praktisk köksö. Vidare finns ett luftigt och ljust vardagsrum, tre rogivande sovrum, klädkammare samt två underbara och helkaklade badrum med fin inredning och praktfulla takduschar. Det större badrummet har dessutom tvättmaskin. Lägenheten har stora fönsterpartier och inglasad balkong med en utsikt utöver det vanliga. Den luftiga och ljusa känslan genomsyrar hela bostaden och det märks att någon med stilsäker blick har inrett lägenheten. Färgerna är sobra och detaljerna är noga utvalda. Här är det bara att flytta in möblerna och bjuda in vännerna till härliga middagar. En lägenhet som måste upplevas på plats.

Bostaden ligger i en välskött förening där både tv, bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Här bor ni på attraktiva Karlsdal med gångavstånd till Västerås City, Centralstationen, Mälardalens Universitet. Nära till direktbuss till Uppsala, snabb access till E-18 och Kopparlunden där du finner gym, restaurang och bageri. Dessutom finns förskola, lekparker och vackra grönområden i närområdet vilket gör vardagspusslet lätt att lägga!

VÄLKOMMEN HEM.

Rumsbeskrivning

HALL

I denna stora och lättmöblerade hall finns klädhängare och plats för skoställ samt förvaringsmöbel. Hallen har målade väggar och modernt klinker i storformat och vackert laminatgolv som löper vidare i hela lägenheten.

KÖK

Det moderna och ljusa köket har målade väggar, bistrokakel i halvförband ovan köksbänk och vackert laminatgolv. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, släta skåpluckor i ljus kulör, svarta detaljer och en underbar köksö.

VARDAGSRUM

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum som pryds av målade väggar och vackert laminatgolv. Rummet har mycket dagsljus, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Utgång till balkong.

BADRUM

Helkaklat badrum med storformat på både golv och vägg. Badrummet är utrustat med skärmvägg i glas, lyxig takdusch, toalett, kommod, planspegel med integrerad belysning samt tvättmaskin.

SOVRUM 1

Ljust och fint sovrum med intilliggande klädkammare. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Rummet nås från vardagsrummet och har målade väggar och vackert laminatgolv.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet är ljust och mysigt. Här erbjuds plats för säng och skrivbord. Rummet nås från hallen och har målade väggar samt vackert laminatgolv. Rummet passar perfekt som barnrum eller kontor.

SOVRUM 3

Det tredje sovrummet är stort och har plats för garderober och plats för säng av större modell. Målade väggar samt vackert laminatgolv.

DUSCH

Helkaklat badrum med toalett, lyxig takdusch, infällbara duschväggar i glas, kommod, planspegel med integrerad belysning. Klinker i storformat på både golv och vägg.

BALKONG

I vardagsrummet hittar vi utgången till denna inglasade och underbara balkong med vacker utsikt över Västerås takåsar. Sol hela dagen och plats för soffgrupp, växter och kryddor.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Johanneshöjden ÅR 2020 Energideklaration Johanneshöjden Stadgar Johanneshöjden

Länkar

Allmän information

Pris

3 195 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

103 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Johanneshöjden 2

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Lägenhetsnummer BRF

2134

Våningsplan

13 av 14

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Johanneshöjden

Organisationsnummer

769615-5782

Allmän information

Föreningen har en mycket informativ hemsida: www.johanneshojden.se

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Föreningen har väldigt god ekonomi och bra likviditet.

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via Tele2 , grundutbud ingår i avgiften. Bredband via Bredband2 ingår i avgiften.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen, skadedjursförsäkring och även tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare. Varje bostadsrättsinnehavare får dock teckna sin egen hemförsäkring.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Utförda renoveringar

2021: Fasadrengöring
2020: Reparation av portsystem och lagt om värme samt ventilation.
2018: Reparation av entrédörr, inpasseringssystem och tvättmaskin. Påfyllning av sand i sandlådor samt reparation av kameraserver till övervakningssystemet.
2017: Reparationer av motorvärmare, torkskåp, tvättmaskin, rensning av avloppsstam, klottersanering samt genomgång av värmesystemet.
2015: OVK besiktning.
2010: Konditionsbesiktning av fastigheten, energideklaration utförd.

Kommande renoveringar

Inga större reparationer planerade.
För fastigheten finns en 25-årig underhållsplan upprättad, den uppdateras årligen av styrelsen.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 122
Antal hyresrätter: 2

Antal lägenheter

122

Byggnader

Byggår

2003-2004

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 712 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Internet

Avgiftsförändringar

Ingen planerad avgiftsförändring.

Andelstal

1,03952

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

51 st garageplatser. Går att hyra för 623kr/mån. ( ca 1 års kö tid )
48 st parkeringsplatser. Går att hyra för 300kr/mån (5 pers i kö)
3 st parkeringsplatser för motorcykel. Går att hyra för 190kr/mån (1 pers i kö)
Tänk på att uppgifterna kan komma att ändras.

Kö till garage, p-plats och förråd hanteras av förvaltaren 010-175 7104 Malin Siljeström

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

124 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

130 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta