Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Rundbäcksgatan 6, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
63 kvm
Avgift
3 918 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LJUS & MODERN 3:A MED ÖPPEN PLANLÖSNING SAMT UTEPLATS!

Denna rymliga trerummare har en välplanerad planlösning och erbjuder härligt ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt gör bostaden trivsam och skapar utrymme för kreativ inredning. En stor uteplats i soligt läge med gott om plats att avnjuta grillmiddagar med vänner och familj. Uteplatsen är belägen mot innegården som för övrigt endast kan nyttjas av medlemmar i föreningen. Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för socialt umgänge. Köket från Marbodal är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Det rofyllda sovrummet rymmer med enkelhet en dubbelsäng och har egen rymlig klädkammare. Från hallen når du det helkaklade badrummet som är utrustad med tvättmaskin, perfekt för dig med barn eller som lever ett aktivt liv!

I Brf Trädriket 1 bor du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. På Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek, apotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

HALL
Öppen hall med plats för avhängning i form av hög garderob med spegeldörr. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt och ekparkettgolv genom hela lägenheten.

VARDAGSRUM - KÖK
Vidare in i bostaden finner du kök och vardagsrum med öppen planlösning. Stora fönsterpartier vetter mot grönskande uteplatsen som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Köket erbjuder kyl och frys i fullhöjd, häll, inbyggd ugn, diskmaskin, fläkt och inbyggd micro. Bakom de vita köksluckorna finner ni goda förvaringsmöjligheter. Köksbordet rymmer det plats för ca 4-6 personer. Vardagsrummet är rymligt och här får du plats med en större soffgrupp samt annat möblemang.

UTEPLATS
Från köket finner du den härliga uteplatsen som är belägen mot innegård. Föreningen har satt upp grindar för att hindra objudna gäster att tillträda, därmed har man en fin och grönskade utsikt mot lugnade innegården. Uteplatsen är ca 13kvm stor och ligger i söderläge. Här finns det gott om plats för lougnemöbler samt för grill.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusgrå klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustad med wc, handfat med kommod och tillhörande spegel, spotlights, handdukstork, dusch samt tvättmaskin med avlastningsbänk.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp. Här rymmer plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Från sovrummet finner du din alldeles egna klädkammare som är inredd med garderob och lådor som ger bra med förvaring.

SVRUM 2
Sovrum 2 disponeras idag som ett barnrum, men kan även disponeras som ett kontorsrum. Här rymmer det plats för säng, sängbord och annat möblemang.

Ett genomgående fint och välplanerat boende med fräscha ytskikt, stora fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp samt en härlig stor uteplats i söderläge som erbjuder dig många soltimmar.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar 181004 Stadgar Trädriket1 Årsredovisning Brf Trädriket 1 år 2019_stämma 200523 Årsredovisning Brf Trädriket 1 år 2018 Årsredovisning 2020 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

63 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Rundbäcksgatan 6

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Källarförråd hör till varje lägenhet. Föreningen har både avsedda cykel- och barvagnsförråd. Det finns även extra förråd som hyrs ut till den som har det behovet

Lägenhetsnummer BRF

E1003

Våningsplan

0 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Trädriket 1

Organisationsnummer

769625-7380

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen har förvärvat fastigheten Kvillebäcken 76:1 samt 76:4 i Göteborgs kommun. Sedan tidigare äger föreningen fastigheten Kvillebäcken 76:3 i Göteborgs kommun.
Byggnationen färdigställdes under år 2015. Boarean för samtliga 91 lägenheter med underliggande källare i tre flerbostadshus är 5141 kvm.
BRF Trädriket 1 är en äkta bostadsrättsförening på Hisingen, Göteborg som äger 1 fastighet med 91 bostadsrättslägenheter på adresserna Jöns Rundbäcks Plats 1, Jöns Rundbäcks Plats 2, Jöns Rundbäcks Plats 3, Rundbäcksgatan 6, och Solventilsgatan 7.

FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägget som normalt tillkommer för en hemförsäkring ingår i föreningens försäkring. Medlemmar behöver därför inte teckna eget bostadsrättstillägg!

GÅRDSPLATS
På gården är finns ett gemensamt orangeri och en grillplats. Orangeriet som även fungerar som en övernattningslägenhet kan bokas av medlemmarna.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Varje bostadsrättshavare tecknar eget abonnemang avseende hushållsel.
Elnätet är Göteborg Energi som partner.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har gruppanslutning till Telenor innehållande TV-paket T-1 Bas, bredbandshastighet 250/250, lån av en premium router, telefoni Mini samt fritt lån av 1 HD-box.
Kostnad för andra paket eller tjänster samt extra HD-box bekostas av respektive bostadsrättsinnehavare.

Uppvärmning och ventilation

Varje lägenhet ventileras fristående från andra lägenheter. Köksfläkten är recirkulerande med kolfilter.
Lägenheten ventileras genom ett Swegon Casa FTX-aggregat med två pappersfilter.
Köksfläkten samt ventilation ansvarar lägenhetsinnehavare för mellan lagstadgad OVK-besiktning (var tredje år).

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3 glas

Utförda renoveringar

2017 utökades garaget med 2 st platser, 3 st MC-platser samt 3 st låsbara MC-boxar. Samma år reparerades värmepumpen.
2018 utfördes en 2-årsbesiktning. Samma år påbörjades inglasning av balkonger och som i dagsläget är i slutfasen. Inglasningen bekostades av de som glasade in. Åtgärder som uppmärksammades under garantibesiktningen har åtgärdats.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 91

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har både avsedda cykel- och barvagnsförråd. Det finns även extra förråd som hyrs ut till den som har det behovet.
På gården finns ett gemensamt orangeri och en grillplats.

Orangeriet som även fungerar som en övernattningslägenhet kan bokas av medlemmarna. Bokningstiden är från 12:00 - 12:00 nästkommande dag, max fem dygn i sträck.
Nyttjandeavgiften för orangeriet är 300 kr per dygn. Nyttjandeavgiften läggs automatiskt på avgiftsavierna.

Antal lägenheter

91

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 918 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband 250/250, IP-telefoni och grundutbud av TV-kanaler. Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplan.

Årsavgift - 3 843
Vattentillägg - 75
Total summa/mån - 3 918

Beskrivning månadsavgift

Bostadsrättstillägget som normalt tillkommer för en hemförsäkring ingår i föreningens försäkring. Medlemmar behöver därför inte teckna eget bostadsrättstillägg!

Kostnaden för egen förbrukning av kall- respektive varmvatten dras på avgiften varje månad med 75:-. Vi har planer på att återinföra individuell mätning.
Varje bostadsrättshavare tecknar eget abonnemang avseende hushållsel.
Elnätet är Göteborg Energi som partner.

Andelstal

0,12039%

Andel av månadsavgift

1,19043%

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

90 SEK/månad

Summa driftkostnad

340 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I källarplan finns garage med 44 st p-platser för bilar (1 000:-/mån). Vi har även 3 uppritade MC-platser (200:-/månad) och 1 låsbar MC-box/parkeringar (300:-/månad).
Garageplatserna kan enbart disponeras av föreningens medlemmar. Kön till parkering hanteras av SBC.
10 personer i kön i dagsläget (kollat 2022-06-13)

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

80 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

94 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Ewald Lick

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy