Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Köpenhamnsvägen 46A, Erikslust, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
3 544 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad och fräsch tvåa i välkända och stabila BRF Pukan!

Välkomna hem till denna fina tvåa näst högst upp i huset på vån 6 av 7, på bästa läge, mitt mellan staden och havet. Ja, här bor ni verkligen med närhet till det mesta! Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med klassiska detaljer och gavelfönster. En extra fin detalj är det sexkantiga fönstret som är karaktäristiskt för dessa hus anno 1952. Här erbjuds dessutom ett stort kök med yta för ett större matbord och ett nyrenoverat badrum från 2018 i sobra kulörer. Sovrummet i bra storlek rymmer en dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob. Fint ljusinsläpp från fönstret och orienteringen mot öster gör rummet svalt och skönt om sommaren. Tillsammans bildar rummen en yteffektiv och ljus bostad vars hemtrevliga stämning är genomgående.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong i österläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta utsikten över Malmö och av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder förmiddagssol och plats för möblemang & planteringar.

BRF Pukan är en av Malmös stapelföreningar och står tillsammans med tvillingföreningen Trumman stadigt på ett fantastisk läge. Föreningen har bra koll på både sin ekonomi och på föreningens tomt och huskroppar. Underhållsplanen hålls väl och till skillnad från föreningen på andra sidan vägen, Trumman, så har Pukan lokaler som hyrs ut längs hela Köpenhamnsvägen med stabila hyresgäster.

I närheten av lägenheten har ni välsorterade dagligvarubutiker så som Lidl och ICA Malmborgs och längs Köpenhamnsvägen når ni allt från en av Malmös trevligaste skomakare till gym. Den välrenommerade och mysiga restaurangen Genuin ligger runt hörnet och lär bli en favorit snabbt! För den som söker rekreation och lugn finns både flertalet parker i direkt närhet, men också hela Ribersborg och Öresund bara någon minuters gång bort. Parkeringsmöjligheter finns i området och för den mer miljövänliga finns det möjlighet att enkelt ta både cykel och buss till Malmös alla hörn.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy