Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Grafiska vägen 4A, Johanneberg Almedal, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
2 417 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 1,5a med optimal planlösning!

Snart har du möjligheten att förvärva en nybyggd lägenhet med stor balkong och stilrena materialval!
Välplanerad bostad med extra tillval och kvalitet utöver det vanliga. Här erbjuds en optimal planlösning som skapar den perfekta sociala miljön.
En härlig balkong som går att möblera med soffgrupp - perfekt för varma sommarkvällar. Stilrent och fräscht kök med vitvaror från Siemens!
Sovalkoven är i ett lugnt läge och i anslutning till vardagsrummet. Modernt badrum utrustat med tvätt- och torkmaskin.

Bostaden är belägen i det nya spännande projektet Tändstickan. Här ingår baspaketet i Skanska SmartaHem, hjärtat i ditt smarta system som kan styras från både mobil och dator. Du får även ett digitalt lås på ytterdörren. Oavsett om du alltid glömmer bort var du lagt nycklarna eller om du måste dubbelkolla att du släckte innan du gick hemifrån - SmartaHem gör din vardag lite enklare, smidigare och skönare!

På Grafiska vägen, vid hållplatsen Elisedal finner du detta expansiva området. Här har du nära till natur, restauranger och annat trevligt. Bara tre hållplatser från Korsvägen. Tändstickan består av två olika bostadsrättsföreningar, Stickan och Plånet. Det är två hus med innergård, cykelgarage med cykelpool och ett bilgarage.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Max antal sovrum

1

Boarea (BOA)

35 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Grafiska vägen 4A

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

441307

Våningsplan

3 av 9

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stickan

Organisationsnummer

769638-2949

Allmän information

Brf Stickan, består av 90 lägenheter, 1-2 rok om 33-53,5 kvm. Flerbostadshuset har 11 plan varav 9 bostadsplan. Planerad start för inflyttning är från februari 2022. Bostadsrättsföreningen bildades 2020-01-15, Styrelse bestående av boende kommer skapas i samband med inflyttning.

Projektet är Svanenmärkt och Skanskas ambition är därmed att uppfylla Svanens krav på materialval och byggprocess. Detta innebär snålspolande kranar, energieffektiva fönster, fjärrvärme, solceller på taket, etc. Stor vikt är lagd på vilka material som används under byggprocessen.

Samtliga bostäder i Brf Stickan är både välplanerade och uppkopplade med Skanska Smartahem. Det ingår 3 uppkopplade vägguttag, 2 uppkopplade lampor, lägenhetsdörr med digitalt kodlås, uppkopplad brandvarnare samt sensor på fönsterdörr och läckagevakt.

Brf bildades

2019

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är anslutna via Telenor. Bredband 250/250 Mbit/s. Grundutbud på TV.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
FTX-Ventilation

Kommande renoveringar

Föreningen planerar att genomföra en garantibesiktning under 2024.

Övriga utrymmen i föreningen

Miljörum samt Barnvagnsrum finns i fastigheten.
Innergården delas med BRF plånet samt två hyresfastigheter. Här erbjuds cykelplatser, bland annat på den gemensamma gården samt barnvagnsrum samt låst och isolerat cykelrum.

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 417 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme och kallvatten. Uppvärmning av tappvarmvatten och hushållsel tillkommer utefter uppmätning av individuell förbrukning. Uppskattad schablonkostnad för hushållsel ca 168kr/mån och varmvatten ca 80kr/mån. Obligatoriskt tillägg för TV/bredband om 110 kr/mån tillkommer.

Andelstal

0,0097900%

Andel av månadsavgift

0,97907%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

168 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

268 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har tillgång till att hyra 28 platser varav en handikapplats. 13 platser finns i kvarterets garage (ca 1500 kr/mån) och 15 platser finns i angränsande p-hus (1580 kr/mån) där finns ett hyresavtal tecknat tom 2044.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

68 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

63 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy