Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fleminggatan 21A, Gårdshus, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
62 kvm
Avgift
2 519 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad sekelskifteslägenhet - Stor balkong - Lugnt gårdsläge

- Idealisk planlösning
- Ostört läge i gårdshus
- Stor balkong
- Härligt sekelskiftescharm
- Central adress med allt i närheten

Välkomna till denna fina sekelskifteslägenhet belägen på stillsamt och centralt läge i gårdshus. Fina tidstypiska detaljer såsom högt i tak, fina originalgolv i furu, två kakelugnar och speglade fönsternischer. Välplanerad lägenhet med genomgående planlösning och stor balkong där både sittgrupp och odlingslådor ryms. Lägenheten fördelas enligt följande: luftigt vardagsrum med kakelugn och utgång till balkong. Rymligt sovrum med ytterligare en kakelugn samt plats för både dubbelsäng, garderobsvägg och klädkammare/hemmakontor. Ordentligt arbetskök i stilrena kulörer med mycket förvaring, arbetsytor och maskinell utrustning. Helkaklat badrum och hall med inbyggd garderob och avhängningsmöjligheter.

Föreningen huserar i en fin fastighet anno 1906 och äger marken. Mycket hyresintäkter från lokaler och en hyresrätt som dolt kapital. I dagsläget pågår diskussioner om att installera fjärrvärme i föreningen och man har röstat ja för att ta fram offerter för en sådan renovering.

På Flemniggatan 21 bor du på ytterst centralt läge med gångavstånd till City och T-Centralen med Arlanda Express. Rakt över gatan finner du Ica Kvantum, Sats, Systembolaget och apotek som öppnade upp i nya lokaler under 2019. I din absoluta närhet finns också ett rikt utbud av restauranger, all tänkbar service och shopping. Runt hörnet ligger bland annat den populära restaurangen Agnes samt Tabbouli och Texas Longhorn. Kommunikationerna är oslagbara med såväl 1:ans och 56:ans buss som stannar strax utanför dörren. Kort promenadavstånd till T-Centralen, Rådhuset eller Fridhemsplans tunnelbanestastioner. Du når snabbt vackra Rådhusparken samt Norr Mälarstrand och Kungholms Strands lummiga promenad- och löparspår som tar dig runt om Kungsholmen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy