Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gröna gatan 6, Torpa / Söder, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
38.5 kvm
Avgift
2 324 SEK / mån
Rum
1 rum

FULLTRÄFF NÄRA HÖGSKOLAN MED BALKONG!

Som gjort för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren - På Gröna gatan 6 hittar ni nu en riktigt fullträff!

Här kan du behagligt flytta direkt in vid inflyttning till en slående fräsch etta om 38,5 kvm, behagligt beläget på vån 4 av 6 med hiss. Nuvarande ägare renoverade badrummet under slutet av 2021 i helkaklat utförande med vitt kakel, golvvärme och mörkt klinker. Köket är i neutrala kulör- och materialval, spotlights i taket och utrustat med det mest väsentliga. Ny diskmaskin sattes in i slutet av 2021. Vardagsrummet erbjuder plats för både säng, soffgrupp, tv-möbel och ytterligare förvaring samt erbjuder rikligt med ljusinsläpp från stort fönster och balkongdörr i öst. Om inte den stora skjutdörrsgarderoben är nog finns även "klädkammaren" i anslutning till hallen som svar på förvaringsfrågan. Avslutningsvis avnjutes förmiddagssolen på balkongen som är vänd mot öst med plats för enklare möblemang! Notera även att bredband från Tele 2 (100/10) via fiber ingår i månadsavgiften samt att den stora och grönskande innergården med tillhörande sittplatser finns att nyttja med diverse aktiviteter. Slutligen är det värt att poängtera den låga månadsavgiften om 2 130 kr där både vatten, värme, kabel-tv samt bredband (fiber) via Tele 2 ingår, som bidrar till en förmånlig boendekostnad!

HSB:s Brf Kronan är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med 215 bostadsrätter där flertalet stora renoveringar genomförts på senare år, bland annat:
- Stamrenovering (2007/2008)
- Yttertak (2008)
- Fiber (2015)
- Fasadbyte (pågående)
- Fönsterbyte (pågående)

Det är svårt att bo mer centralt än såhär - Här har Ni några minuters gångväg till Högskolan och allt vad Torpa har att erbjuda. Närmaste matbutiker som ligger ett stenkast bort är både Ica och Coop Konsum där den senaste har öppettiderna 07-23. Vill man hänga kvar i närområdet så rekommenderas föreningens stora och parkliknande innergård, som gjord för lekar, kubb och grill.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy