Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Barrvägen 5C, Vistaberg/Glömsta, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
20 kvm, biarea 13 kvm
Avgift
1 983 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Supercharmig mini-villa som omges av en grönskande oas och präglas av den yteffektiva planlösningen

Välkommen till denna charmiga och synnerligen yteffektiva mini-villa om totalt 33kvm som präglas av ett rikligt ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning samt en underbar grönskande tomt.

Utvändigt möts ni av en grönskande oas där nuvarande ägare lagt ner många timmar och kärlek på vackra planteringar, bärväxter och fruktträd som omsorgsfullt planterats. Insynsskyddat och soligt läge med gott om plats för bord och stolar.
Även utrymme för cykelparkering och förvaring av arbetsredskap erbjuds.

Invändigt erbjuds öppna ytor med kök och allrum. Plats för både matbord och soffa. Entréplanet erbjuder även ett stilrent badrum.
Övre plan erbjuder sovloft med plats för säng och platsbyggd förvaring.

Här bor ni med lugnt och naturnära läge med närhet till skogsområden och badplatser. Även närhet till Huddinge C som erbjuder shopping och restauranger samt pendeltåg och bussar som bl.a. tar er till Centralen på 17min.

En parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden, ingår.

Varmt välkomna till detta unika boende!

Rumsbeskrivning

Entréplan

Välkomnande entréplan som erbjuder öppna ytor med rikligt ljusinsläpp från det stora och öppningsbara fönsterpartiet.
Kök med bra arbetsytor och bra med förvaring. Rostfria vitvaror, diskmaskin samt integrerad tvättmaskin och kyl/frys. Matplats med plats för3-4 personer. Förvaring med 2 garderober. Ljusinsläpp från 3 håll.
Sällskapsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och hyllor.
Stilrent badrum med dusch med glasdörrar, handfat med kommod, wc, golvvärme, infällda spots i taket samt mindre fönster för naturligt ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter.

Sovloft

Sovloft med plats för rymlig säng. Goda förvaringsmöjligheter med förvaring som sträcker sig längs hela väggen. Mindre fönster samt glasräcke ner mot entréplanet ger rummet ett behagligt ljus.

Dokument (pdf)

Planlösningar A?rsredovisning 2021

Länkar

Digital beskrivning

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

20 kvm

Biarea (BIA)

13 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Barrvägen 5C

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Underbar uteplats som präglas av de genomtänkta och smakfulla planteringarna som skapar en grön och insynsskyddande oas. Flera bärbuskar, fruktträd och blomster.
Grusad uteplats med plats för bord och stolar där ni kan njuta av eftermiddagssolen.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Termometern 24

Organisationsnummer

769627-9202

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består av totalt 24 st lägenheter, fördelat på 8 st om 133 kvm, 8 st om 80 kvm samt 8 st studiohus/attefallshus. Varje bostad har tillgång till parkeringsplats/er som ingår i månadsavgiften och tomten till varje hushåll nyttjas av bostadsrättsinnehavaren men ägs av föreningen. Husen stod klara för inflyttning hösten 2015 och föreningens ekonomiska förvaltare har sedan dess varit SBC. Byggherren är Innovation Properties.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Årsavgifterna planeras vara oförändrade de närmaste året enligt årsredovisning från 2021.

TV OCH BREDBAND
Fiber
Föreningen kommer att inkludera bredbandet i avgiften från 2021, enligt information från styrelsen.

BYGGNADSÅR
2015

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Luftvärmepump samt radiatorer

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk

Kommande renoveringar

Föreningen planerar att måla fasaderna 2023.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 24

Antal lägenheter

24

Byggnader

Byggår

2015

Ekonomi

Månadsavgift

1 983 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, avlopp, p-plats och sophantering.

Andelstal

2,39997

Överlåtelseavgift

1207,50 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning & hushållsel

1 226 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 226 SEK/månad

Parkering

Typ

P-plats

Ingår i avgiften

Ja

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Vistaberg/Glömsta är ett populärt områden som präglas av natur, god grannsämja, lugn atmosfär och lekande barn.

Närhet till naturområden och flera badplatser.

Huddinge erbjuder ett enormt utbud av aktiviteter och idrotter för barn i alla åldrar. Här finns utmärkta föreningar för bl.a. fotboll, innebandy, gymnastik, handboll, orientering, teater, dans, simning, friidrott, skidåkning, tennis m.m. Ett stort engagemang hos föräldrar i området gör att man gemensamt hjälps åt med hämtning och lämning till träningar. I området finner ni ett nyöppnat gym och en padelhall med mycket goda faciliteter och öppettider.

Kungens Kurva erbjuder ett stort utbud av nöjen för hela familjen. Här hittar ni bl.a. bio, Bounce, Leo´s lekland, O´learys samt flera restauranger och shopping.

Flottsbro erbjuder skidåkning under vinterperioden samt bad och mountainbike under sommaren.

KOMMUNIKATIONER:
Buss 714 som tar er till Huddinge Centrum samt även till Flottsbro. Promenadavstånd till Huddinge C och där finns pendeltåg samt flera busslinjer.

FÖRSKOLOR & SKOLOR:
I området finns flera förskolor; nybyggda Utsikten, Talldalen, Vistabergs förskola, Glömsta, Montessoriförskolan Tusenkedjan, Fullersta, Rosenhill och Vista förskola. Flera av dessa inom gångavstånd. Skolor i närområdet: Skapaskolan, Vistaskolan, Glömstaskolan, Stenmoskolan, Källbrinksskolan, Lindskolan och Rosenhillsskolan.

Vistaberg och Glömsta är områden utvecklats mycket under de senaste åren och som fortsatt kommer att utvecklas. Mer info om detta hittar ni på Huddinge kommuns hemsida: huddinge.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta