Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Karlsdalsallén 47B, Sörbyängen, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
89 kvm
Avgift
5 146 SEK / mån
Rum
4 rum

Nyligen producerad fyra med vacker utsikt mot golfbanan

Vid intresse varmt välkomna att kontakta mäklaren för privatvisning!

Om ni drömmer om en bostad där ni inte behöver göra något annat än att trivas kan det här vara helt rätt ställe för er. På Karlsdalsallén 47B hittar vi denna lägenhet med genomgående smakfulla materialval på ett av Sörbyängens bästa lägen. Den generösa storleken på lägenheten ger gott om plats åt varje familjemedlems intressen. Perfekt boende för er som ställer höga krav på läge såväl som standard på bostaden.

Välkomna upp till andra våningen på Karlsdalsallen 47B. Dörrarna öppnas till en ljus och fräsch bostad med ljusinsläpp från 2 väderstreck. Bekvämligheter såsom helkaklat badrum med golvvärme och tvätt avdelning, separat gästtoalett, ett kök som håller hög standard med alla bekvämligheter som kan önskas och sist men inte minst utsikten!

Här får ni även tillgång till en stor balkong som med möjlighet att glasa in och nyttja större delen av året. Gott om utrymme för loungedel och sol i perfekt söderläge!

Boendet passar perfekt för pensionärsparet som kommer från något större och inte vill kompromissa med ytan eller livskvalitén, samtidigt som man önskar något lättskött. Eller för barnfamiljen med den aktiva livsstilen som efterfrågar närhet till allt!

Brf kv johannesörten 5 är en stabil förening med god ekonomi. De boende kan smidigt ta sig med hiss hela vägen ner till föreningens garage (med stora möjligheter till plats i närtid). Tillgång till förråd finns i anslutning till föreningens innergård.

Dessutom har ni cykel- och promenadavstånd till såväl vacker natur som till city pulsen, Universitetet och självklart Golfbanan. Alldeles i närheten finns god närservice, dagis, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45! Här finns även goda busskommunikationer med täta avgångstider.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare med er intresseanmälan !

Allmän information

Pris

2 695 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

89 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Karlsdalsallén 47B

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

306103001-B1101-01

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf. Kv Johannesörten 5

Organisationsnummer

769630-0875

Allmän information

Antal lägenheter 70st.
Varje bostadsrätt har ett tillhörande varmförråd.
Miljörum med sophantering.
Innergård med lekyta för mindre barn.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv via telia grundutbud ingår i avgiften.
Bredband via telia ingår i avgiften.

Byggnader

Byggår

2017

Ekonomi

Månadsavgift

5 146 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, värme, bredband, kabel-tv, samt bostadsrättstillägg.

Andelstal

1,71617%

Andel av månadsavgift

1,71618%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering: 27 platser, 350kr/mån (med motorvärmaruttag)
Garage: 33st, 1000kr/mån

Energideklaration

Specifik energianvändning

74 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Pär Palonen, Riksbyggen

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Brf Johannesörten ligger precis bredvid Örebro City Golf & Country Club. I ett perfekt läge med närhet till allt, såsom Universitetet, mataffärer, förskolor och skolor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy