Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Topasgatan 84, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
4 121 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad 3:a med fin utsikt och balkong!

Nu har vi nöjet att presentera en fräsch trea högt upp med härlig utsikt!
Varmt välkomna till en renoverad trea på våning 3/3 med stilrena materialval och attraktiv planlösning samt härlig balkong.
Komplett kök med gott om förvaring, kyl&frys i fullhöjd och naturlig plats för middagssällskap vid fönsterpartiet. Två generösa sovrum med gott om plats för förvaring med hel garderobsvägg i större rummet. Stort och fräscht helkaklat badrum med mörkt klinker på golvet och snygg mosaik som löper genom badrummet och vitt kakel på väggarna samt vardagslyx med spotlights, handdukstork och tvättmaskin.
Från sovrummet nås lägenhetens guldkorn, den mysiga balkongen.

- I avgiften ingår fiber, VA och värme!

Gångavstånd till både Frölunda Torg shoppingcenter och till härliga havsbad. Goda kommunikationer och nära spårvagn.
Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård

Rumsbeskrivning

Välkommen in till en rymlig och välplanerad bostad!

Stor hall som erbjuder praktiska garderober med bra förvaringsmöjligheter. I hallen finns även plats för skor och ytterkläder.

Till höger från hallen finner vi ett mindre sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här rymmer säng samt ytterligare förvaringsmöbel om så önskas.

Från hallen når du även bostadens fräscha badrum som har helkaklade väggar med mörkt golv. Badrummet som är utrustat med toalett, handfat med kommod, förvaringsskåp, tvättmaskin samt badkar.

Master bedroom är ljust och rymligt. Här finns det gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Utöver rymligheten finner vi en garderobsvägg med skjutdörrar med bra förvaring!
Här nå du även ut till lägenhetens härliga balkong där ni kan njuta av många soltimmar.

Fint kök med härligt ljusinsläpp och plats för större matgrupp. Gott om förvaring i form av lådor och skåp, ovan arbetsbänken löper ett fint kakel. Utrustning som finns är spishäll med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

Stort och trivsamt vardagsrum med stora fönster som bjuder in härligt ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för soffa, soffbord och tillhörande möblemang.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

70 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Topasgatan 84

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

749

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Topasberget

Organisationsnummer

769614-3044

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
I början av året fanns 61 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen kommer att sälja kvarvarande hyresrätter (10 stycken) och upplåta dem som bostadsrätter. Detta kommer att ge intäkter till föreningen.

TV OCH BREDBAND
via fiber Telia

GÅRDSPLATS
Det finns en gemensam grillplats i naturen på baksidan av huset och där finns även odlingslotter.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 71
Antal hyresrätter: 10

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstuga.

Antal lägenheter

71

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 121 SEK/månad

Andelstal

1,45090%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl