Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skyttelgatan 16, Kungsängen/industristaden, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
2 074 SEK / mån
Rum
1 rum

stor balkong, 8kvm / granne med Fyrisån / stora fönster / pendlarläge

Välkommen till Skyttelgatan 16 i populära Kungsängen! Denna lägenhet på 34 kvm är välplanerad och i genomgående toppskick!

Här bor du högt upp i huset med stor balkong på 8kvm, precis intill Fyrisån med en kort fantastisk åpromenad till innerstan och även resecentrum.

Lägenheten bjuder på hög standard, trevliga materialval och en väldisponerad planlösning. Hall med generöst med förvaring i skjutdörrsgarderob och plats för att avhängning av kläder, stort helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Välutrustat kök med inbyggd ugn, mikrovågsugn, kyl och frys, diskmaskin, och plats för matgrupp i öppen planlösning till vardagsrummet. Bostaden har stora fönster - vilket släpper in mycket ljus och ger rymd till lägenheten.

Tillhörande förråd i källaren som enkelt nås via hiss. Föreningen har garageplatser i källaren. Finns möjlighet att lada din elbil på samtliga platser.

Ett utmärkt boende för både par såsom singel och för dig som önskar bo i en toppfräsch 1:a. Kungsängen är en uppskattad stadsdel i Uppsala med bra närservice i form av Willys livsmedelsbutik, apotek, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån. Här bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast ca 10-12 minuters gångväg till Resecentrum och dessutom busshållplats i området som bl.a. leder dig direkt till Arlanda. Perfekt pendlingsläge även för den bilburne med kort körsträcka till E4:ans påfart!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy