Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Näckrosvägen 25, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
56.5 kvm
Avgift
3 508 SEK / mån
Rum
2 rum

En av Råsundas bästa 2:or med magisk utsikt, balkong i bästa solläge och tidtypiska detaljer!

Varmt välkomna till denna fantastiska 2:a på omåttligt populära Näckrosvägen 25 i Råsunda. Här erbjuds ett boende med omgivande grönska samtidigt som kommunikationer, restauranger och shopping ligger i absoluta närheten.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande känsla och bevarad 40tals-charm. Den genomgående planlösningen skapar en härlig rymd där ljuset från fönster i två väderstreck möter dig redan i hallen. Detaljer som vackra fönsterbrädor i natursten, den bevarade originalparketten och tidstypiska fönster förhöjer känslan och skapar en inbjudande atmosfär i hela lägenheten! Den rymliga och praktiska hallen möter dig med avhänging för jackor och skor samt mer förvaring i garderober in till höger. Härifrån tar du dig till bostadens samtliga rum. Det praktiska köket finns in till vänster från entrén och är utrustat med full maskinell utrustning inklusive diskmaskin och induktionshäll, här finns också plats för ett köksbord och stolar. Utsikten från köket färdas så långt ögat kan nå och måste verkligen upplevas på plats! Vardagsrummet är ordentligt i storlek och här ryms utan problem såväl stor soffa och TV-möbel som övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen i solsäkert sydväst / västläge. Bostadens balkong blir en förlängning av rummet och är en oas på sommartid där det finns plats för både bord och stolar samt krukor och växter för den med gröna fingrar. Här kan du njuta av en kopp kaffe med solsken som sällskap. Master Bedroom är också det stort till ytan och rymmer dubbelsäng, nattduksbord och övrigt möblemang. Från sovrummet nås även lägenhetens stora Walk-In-Closet som rymmer hur mycket kläder och prylar som helst! Badrummet är stambytt och helkaklat med golvvärme samt rymmer dusch, tvättmaskin, WC, handfat i kommod och ett frostat fönster förser badrummet med ett härligt naturligt ljus.

Föreningen:
Utöver lägenhetens egna attribut får heller inte missas att denna lägenhet är en del av en av de mest välordnade föreningarna i Solna som har fått betyget A+. Föreningen uttrycker med egna ord att de har "fastighetstekniskt en väldigt god standard" och håller god ordning på de jobb som behöver genomföras samt erbjuder medlemmarna fina förmåner. TV och bredband ingår i avgiften och man har många gemensamma utrymmen och gårdsplatser mellan husen. Bland annat finns en föreningslokal som kan hyras för både festligheter och övernattning för gäster och en slöjdlokal som kan användas för dina hemmaprojekt. Föreningens egna Facebookgrupp öppnar även upp dörrarna för en härlig gemenskap mellan grannarna. Läs mer om föreningen och dess förmåner på: http://www.brfnackrosen.se

På Näckrosvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy