Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sturevägen 8A, Neglinge, Saltsjöbaden
Typ
Bostadsrätt
KVM
37 kvm
Avgift
2 507 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysig etta i fint skick med balkong i västerläge.

Välkommen till denna mysiga och ljusa etta som är välplanerad med sovalkov, stort kök med gott om förvaring, matplats för 4 personer och gott om förvaring i hela lägenheten. Balkongen är helt klart pricken över i:et i denna bostad, här kommer du sitta många timmar och bara njuta av solen. Solen skiner från lunch till kväll på balkongen. Rummet är luftigt med den smarta sovalkovlösningen så är sängen helt borta från rummet så finns det gott om plats för både soffa, garderobsvägg och tv-hörna.
Köket är även det ljust med det stora fönstret i västerläge. Här har du gott om förvaring bakom de bevarade köksluckorna, fin mosaik på väggen och arbetsbänk i rostfritt stål. Matplatsen rymmer minst 4 personer.
Badrummet är bra och bjuder på badkar, toalett och dusch.

I ett perfekt läge ligger Sturevägen med närhet till Saltsjöbanans stationer: Neglinge och Igelboda som tar dig vidare mot Henriksdal och Slussen och vidare mot havet och Saltsjöbanans slutstation åt andra hållet. Med fri parkering på alla närliggande gator finns det god möjlighet till bil som transportmedel. Med en åktur på ca 20-25 minuter är du framme vid Stockholms innerstad. På samma gata ligger även populära och anrika Kringelgården där det säljs färskt, nybakat bröd som passar perfekt att lyxa till frukosten med.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

Hall med klinkergolv och tapetserade väggar samt spotlights i taket.

Rum med ekparkett och ljusa gråa målade väggar, sovalkov och en garderobsvägg med skjutdörrar. Från detta rum tar du dig ut till en mysiga och soliga balkongen i västerläge.

Kök med ekparkett och målade vita väggar samt en tapetserad fondvägg . Fönster i västerläge och matplats om 4 personer. Vita köksluckor, kyl/frys, ugn och spis, turkost mosaik ovanför arbetsbänken som är i rostfritt stål och laminat samt ett städskåp. Under skåpen ovanför den rostfria köksbänken finns även spotlights.

Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, badkar, toalett samt handfat.

Till lägenheten finns det även två förråd i källaren.

Dokument (pdf)

Planlösningar 2020-2021-arsredovisning Stadgar Energideklaration

Länkar

Föreningens hemsida

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

37 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sturevägen 8A

Ort

Saltsjöbaden

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

99-2307-1-20-3

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Isänkan

Organisationsnummer

769610-2909

Allmän information

Brf Isänkan äger och förvaltar fastigheterna Igelboda 44:1 med adress Sturevägen 8-10 i Nacka kommun. På fastigheten finns två byggnader vilka byggdes 1967 och föreningen har 36 medlemslägenheter samt upplåter en bostad med hyresrätt. Föreningen har installerat bergvärme.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Alla lägenheter har ett jack från Telia till vilken man kopplar Routern som ingår i lägenheten. Till lägenheten tillhör även en digitalbox för TVn där det ingår 24 st kanaler. Internet ingår inte i avgiften men genom routern erbjuder Telia Fiber upp till 250 Mbit/s.. För mera information se https://www.telia.se/privat/bredband/kollektiva-tjanster/.

Uppvärmning och ventilation

Bergvärme och mekanisk frånluft.

Utförda renoveringar

Genomförda renoveringar:
2011 Tilläggsisolering vind
2013 Byte av fönsterpartier på gavlarna
2014 Relining i hela fastigheten
2015 Nya entrédörrar med kodlås
2017 Byte av samtliga kulventiler i källargångarna
2021 Föreningen har även omfördelat och byggt om extra källarförrådsutrymmen för uthyrning.

Kommande renoveringar

2022/2024 Styrelsen har tillsatt en fönstergrupp som har tagit in offerter på att byta ut fönster och balkongdörrar. Bytet kommer troligtvis att ske vinter 2022/våren 2023.

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje lägenhet tillför ett lägenhetsförråd samt till alla bostadsrätter ett mindre matförråd. Föreningslokal finns i port 8B. I föreningslokalen finns en bastu (se nedan), toalett och dusch, samt bord och stolar. I lokalen finns även ett låst utrymme som enbart styrelsen har tillgång till (styrelserummet). Lokalen kan användas utav föreningens medlemmar för t.ex. sammankomster eller om du behöver använda dig utav dusch och toalett då du t.ex. renoverar din lägenhet. Föreningslokalen kan även användas som övernattningslägenhet mot en mindre kostnad för besökare till medlemmar. För att använda föreningslokalen som en tillfällig övernattningslägenhet, vänligen kontakta styrelsen. Föreningen har också tillgång till en bastu i direkt anslutning till föreningslokalen. Cykelrum finns tillgängligt i båda husen och cykelställ finns mellan husens portar. Fullt utrustad tvättstuga finns i Sturevägen 10-huset.

Antal lokaler

3

Antal lägenheter

37

Byggnader

Byggår

1967

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 507 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägget.

Andelstal

2,04161%

Andelstal insats

2,08632%

Andel av månadsavgift

2,04161%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

219 SEK/månad

Försäkringskostnad

225 SEK/månad

Summa driftkostnad

444 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Fri parkering på gatorna, samt parkeringsplats vid järnvägsspåren. Föreningen har inga egna parkeringsplatser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

69 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Vahid Jafarpour

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Anrika Saltsjöbaden grundlades när förmögna Stockholmsfamiljer började bebygga området med sommarvillor på 1800-talet. Sedan dess har området utvecklats och bebyggts ytterligare och är ett otroligt trevligt område i direktanslutning till Stockholms mellanskärgård. I Saltsjöbaden bor du verkligen med närhet till natur och hav samtidigt som du med ca en kvarts biltur är i Slussen och Stockholms innerstad.

I Saltsjöbadens Centrum bjuds det på Apotek, blomsterbutik, Systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer, ett flertal butiker och bibliotek samt gym. Vid hamnen finns två vackra hotell när gästerna ska komma på besök - Grand Hotel och Vår Gård och Grand Hotel samt ett par restauranger där bland annat Holmen ligger ute på bryggan och är otroligt populärt vid ljumma sommarkvällar.

I Saltsjöbaden finns många fritidsaktiviteter för både sommar- och vintertid. I området finns en stor och fin idrottsplats med fotbollsplan och nybyggd dansstudio, tennishall (och sommartid utomhusbanor på Strandpromenaden), ishall, flera gym och den populära träningen "Morgonpigga" på sommarhalvåret. Mina motionsspår finns i skogarna för en promenad eller joggingtur. KSSS ordnar seglingskurser och tävlingar i hamnen sommartid vilket är en otroligt rolig och trevlig aktivitet. Saltsjöbaden har även en egen golfklubb där du kan ta en runda på en 9-hålsbana alternativt en 18-hålsbana. Golfbanan växlar över till perfekta längdskidspår för den som behagar vintertid. Under vinterhalvåret får du heller inte missa fina skiddagar i Saltsjöbadens egna Slalombacken.
Välkommen hem.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy