Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 950 000 SEK / Enligt ök
Adress
Solhöjdsgatan 19, Varvsstaden, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
48 kvm
Avgift
3 224 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Cityläge hem vid kajens kant!

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa på Solhöjdsgatan 19. Vi stiger in i en ljus hall med förvaring följt av ett fräscht helkaklat badrum. Vilket som sedan tar oss vidare till kök och vardagsrum i en öppen planlösning, här finner vi ekparkett på golvet med släta vitmålade väggar. Köksinteriör från Marbodal som går i vitt, bänkskiva av laminat och stänkskydd i ljusa nyanser, samt ny maskinell utrustning från Siemens. I anslutning till vardagsrummet finner vi sovrummet med plats för en dubbelsäng samt förvaring även här finns det gott om ljusinsläpp. Den rymliga balkongen nås via allrummet och är perfekt placerad med utsikt över södra varvsbassängen och kommande park.

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig hall med avhängnigsmöjligheter samt förvaring. Ekparkett på golvet och släta vita väggar.

Badrum: I anslutning till hallen ett stort helkaklat badrum med handfat och wc. Dusch med glasvägg i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva.

Allrum: Öppen planlösning med ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Köksinteriör i en vit nyans, bänkskiva i laminat med marmorutseende samt maskinell utrustning. Plats för soffgrupp samt matsalsmöbel. Stora fönster och direkt utgång till den egna balkongen.

Sovrum: Via allrummet nås sovrummet med plats för en dubbelsäng samt förvaring. Ekparkett och vitmålade väggar. Fönster mot balkongen.

Balkong: Rymlig balkong med utsikt över den framtida parken.

Område: Här bor vi i ett populärt område i KV Varvskajen med närhet till vatten och hav, brett service utbud och härliga parkområden i närheten. En kort promenad bort når vi centralstationen och Malmö city med flertalet butiker och restauranger. Lägenheten vätter dessutom mot den framtida lummiga parken samt en kajpromenad där fina detaljer från Kockums tiden kommer att finnas bevarade.

Varmt välkommen på visning!

Dokument (pdf)

Varvskajen Ekonomisk plan Varvskajen Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 950 000 SEK (Enligt ök)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

1

Boarea (BOA)

48 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Solhöjdsgatan 19

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

B31601

Våningsplan

7 av 11

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Varvskajen

Organisationsnummer

769636-4335

Allmän information

Brf Varvskajen registrerades 2018 och inflyttning skedde mellan december 2021- april 2022. Föreningen äger marken och huset består av 2 huskroppar med 56 lägenheter.

EKONOMI
Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
-Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1208 kr år 2022).
-Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Inga beslut är tagna i dagsläget gällande kommande avgiftshöjningar. (kontrollerad 2022-05-18)

UNDERHÅLL OCH RENVOERINGAR
Fastigheten är helt nybyggd och inga renoveringar är planerade.

KABEL- TV OCH BREDBAND
Föreningen är kollektivt ansluten till Telia Triple-play (TV, Internet och telefon). Ett obligatoriskt tillägg om 169 kr tillkommer på månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har inget eget garage. 77 p-platser garanteras i P-hus på andra sidan kvarteret. I väntan på att detta färdigställs, om det ej är klart till inflyttning, tillhandahålls markparkering bredvid kvarteret. Bilpool
Två elbilar ingår i kvarteret inklusive laddstation via Ourgreencar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Stor gemensam takterrass utrustad med möbler
och pergola för sommarens alla tillställningar. Gemensam gård med pergola, sittplatser och grillplats. Cykelparkeringar under tak. Gångstigar och privata uteplatser. Alla gemensamma ytor delas med Brf Varvskajen 2.

Övrigt:
I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägg.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2022

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss från markplan.

Ekonomi

Månadsavgift

3 224 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår i avgiften: Värme, vatten och bostadsrättstillägg.
Obligatoriskt tillägg för Triple- Play tillkommer om 169 kr/mån. Föreningen har gemensam el, förbrukning sker efter faktisk förbrukning.

Andelstal

1,49758 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta