Länk kopierad!

Visningar

sön 14 aug 12:45 - 13:30
Öppen visning, föranmäl intresse för bästa service.
- Varmt välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rådsvägen 5A, Centrala Huddinge/Kvarnbergsplan, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
23.6 kvm
Avgift
1 122 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch 1:a med inglasad balkong och mycket låg avgift!

Detta kan mycket väl vara det optimala boendet för dig som söker en kvadratsmart och fräsch 1:a till lägsta möjliga kostnad - med ett lugnt, men samtidigt centralt läge!

Denna bostad erbjuder nämligen över ytterst välplanerade 24 kvm en praktiskt köksdel med arbetsbänk som även kan fungera som matplats, vidare finns ett rymligt allrum med platsbyggd sänglösning som inrymmer förvaring inunder sovplatsen, vilket lämnar gott om rum för soffa, skrivbord och tv-möbel. Vidare finns här ett helkaklat badrum och sist men inte minst en stor inglasad balkong

Här tillhör man den mycket populära föreningen Rådet som erbjuder en av Huddinges absolut lägsta avgifter samt en hög boendestandard och trivsam innergård. Härifrån är det nära till allt! - gångavstånd till Huddinge centrum och pendeltåget, i området finns dessutom matbutik, pizzeria, kafé, simhall, gym och goda bussförbindelser.

En bostad som bör upplevas på plats - hjärtligt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

---Entré/Köksdel
Innanför ytterdörren finns en avhängningsyta. Vidare finns en mycket praktisk och stilfull köksdel med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Här har varje liten centimeter av bostaden väl avvägts. Stilren interiör bestående av vita skåpluckor, mörk stenskiva som arbetsbänk med smakfullt kakel ovanför som stänkskydd vilket sträcker sig upp till taket. Den maskinella utrustningen består av:
*Ugn
*Induktionshäll
*Integrerad kyl/frys

---Allrum/Sovdel
Även här kommer alla ytor vill till handa. Rummet är ljust och upplevs mycket luftigt tackvare stora fönsterpartier som vetter ut mot den inglasade balkongen. Under fötterna ligger parkettgolv och väggarna är målade i sober ljus ton. Allrummet är lättmöblerat och här ryms tv-möbel, soffa och skrivbord om så önskas. Längs ena väggen finns en platsbyggd sänglösning som kan justeras efter madrassens storlek (90-140 cm) med utmärkt förvaringslösning inunder. Ytterligare förvaring finns i form av 2st stående garderober.

---Inglasad balkong
Från vardagsrummet nås en inglasad balkong i väl tilltagen storlek. Här finns det gott om plats att möblera med soffa eller fåtöljer samt bord. Insynsskyddade rutor med möjlighet att öppna upp.

---Badrum
Helkaklat badrum av stilrent utförande. Här inryms:
*Duschplats
*WC
*Handfat med spegel ovan

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Brf Rådet Stadgar 20181128 Årsredovisning 2018-2019

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

23.6 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Rådsvägen 5A

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

Stort källarförråd i samma trapphus som lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

88

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Rådet

Organisationsnummer

712800-0176

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Välskött förening med god ekonomi. Mer info finns i föreningens årsredovisning.

TV OCH BREDBAND
Tv via ComHem samt bredband via Bredbandsbolaget

BYGGNADSÅR
1959-1960

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV via Com Hem (grundutbud ingår i avgiften).
Bredband via Bredbandsbolaget (100 Mbit/s) eller Com Hem, debiteras separat.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus
3-glas fönster

Utförda renoveringar

2021: Stamspolning
2019: Bastu
2017-2018: Renovering av tvättstuga 7A-7B
2017-2018: Relining av 3 st kombistammar kök/badrum
2017: relax och bastu färdigställs för medlemmar att nyttja
2015: Relining
2013: Tvättstuga
2011: Fönsterrenovering
2011: Installation av bredband. Hastigheten är 100 Mbit/s
2010: Målning och renovering av port
2010: Ommålning av trapphus
2010: Spolning av stammar
2002 Balkongbyte

Kommande renoveringar

Föreningen kommer fortsätta med relining av stammar. Kommer ta till 2022 innan alla stammar är klara (alla enskilda stammar i hus 5 är gjorda). Mellan 2020-2025 kommer taket på hus 5 att bytas, samt taket på hus 7 kommer att ses över.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 175
Antal lokaler: 13 (varav 11 är hyresrätter)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, 2 tvättstugor & samlingslokal ( Romansen )

Romansen är en samlingslokal för 50 personer
Lokalen ligger i anslutning till vår vackra uteplats och trädgård.

Där förekommer aktiviteter som gymnastik, fester i bland, årsstämma och medlemsmöten m.m. Här finns Internet och en modern ljud- och bildanläggning med storbildsskärm.

Romansen rymmer 50 personer och köket är utrustat för 50 personer. Medlemmarna kan hyra Romansen för privata fester. Det kostar 300 kr.

Antal lokaler

13

Antal lägenheter

175

Byggnader

Byggår

1959

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 122 SEK/månad. I avgiften ingår vatten, värme, grundutbud kabel-tv samt lägenhetsförråd.

Andelstal

0,26018

Överlåtelseavgift

1200 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

480 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

26 garageplatser samt 99 p-platser. 260:-/mån för p-plats med el-stolpe, 160:-/mån för vanlig p-plats.

Beskrivning

Övrigt

Föreningen Rådet är en ekonomiskt stadig och mycket populär förening med närhet till det mesta. Bostadsrättsföreningen ligger belägen intill Kvarnbergsplan där det finns livsmedelsaffär, kaféer, simhall, träningslokal och pizzeria m m att tillgå. Under de senaste åren har man renoverat innergården och gjort den mycket fin med växter, lekplats samt ny grillplats som är mycket populär bland de boende.

Genom åren har föreningen gjort flertalet renoveringar och följer en underhållsplan för fortsatt upprätthållande av den höga standarden. Man har tidigare bl.a. genomfört fönsterbyte, balkongbyte, stambyte, trapphusrenovering, uppfräschning av innergård och trapphus.

Inom promenadavstånd så finner man Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 15 minuter) som Södertälje (restid 28 minuter).

I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Huddinge centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta