Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 150 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Femte Tvärgatan 32A, Brynäs, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
1 590 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mycket fin 1,5:a högst upp i huset med låg avgift!

Varmt välkomna till denna mycket fina 1,5:a om hela 45 kvm belägen högst upp i huset.
Det första du möts av när du kommer in i denna lägenhet är en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Ihop med hallen har du rymliga matsalsdelen med plats för större matgrupp och det stora sällskapet.
I anslutning till matsalsdelen har du det rymliga och fräscha köket från -18. Ljust allrum med plats för önskad möblering och en trivsam och strategiskt placerad sovalkov. Sist men inte minst så finns det ett helkaklat badrum.

Sammanfattat så är detta en mycket unik 1,5:a med stora härliga ytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för stora, sociala sammanställningar. Att lägenheten ligger högst upp i huset och har fönster mot väst gör att du har utsikt över Brynäs och får en fantastisk utsikt mot kvällssolen. Pricken över i:et är den låga avgiften om 1 590 kr!

Välskött förening med bra ekonomi och låga avgifter. Lugnt område på Brynäs med bra kommunikationer, granne med Brynäscentrum som erbjuder matbutik och pizzerior. En kort promenad bort så har du fjällbacken och allt det har att erbjuda samt gångavstånd till Söders restaurangstråk. Allt för ett trevligt boende finner du här.


Välkommen hem!

Allmän information

Pris

1 150 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

45 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Femte Tvärgatan 32A

Ort

Gävle

Kommun

Gävle

Lägenhetsnummer BRF

35

Våningsplan

4 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Agenten nr 16

Organisationsnummer

785000-0071

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

TV via Tele2 och internet via Telenor

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Självdrag

Utförda renoveringar

2020: Byte av garageportar som nu är fjärrstyrda
2021: Porttelefon och byte av kodlås till "taggsystem" för entrédörrarna samt cykelrum

Övriga utrymmen i föreningen

Alla bostadsrättsinnehavare har ett källarförråd och en matkällare.
Gemensam tvättstuga och cykelrum.

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 590 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår vatten.

Avgiftsförändringar

Det finns ingen plan i dagsläget att höja månadsavgiften (avstämt med styrelsen 2022-05-25)

Andelstal

1,7959

Andelstal insats

1,8956

Andel av månadsavgift

0,0182

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns 15 garageplatser där det tillämpas kösystem, i dagsläget är det 13-14 st i kö (avstämt med styrelsen 2022-05-25). Avgiften varierar beroende på vilken plats man blir erbjuden.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Besiktningsman

Tony Harström, Anticimex

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta