Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Albert Engströmsgatan 2H, Gränby, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
48.5 kvm
Avgift
3 294 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Elegant och välplanerad 2:a i storslagna Uppsala View

I stadens mest spektakulära bostadshus Uppsala View är nu denna stilrena 2:a till salu. Här har ni chansen att flytta in i en optimalt planerad och ljus lägenhet med en härlig balkong. Den genomtänkta planlösningen erbjuder inledningsvis en stor inbjudande hall och ett rymligt sovrum med flertal stora garderober. Öppenheten mellan kök och vardagsrum ger en stor social yta med rikligt ljusflöde och plats för både matbord, soffgrupp och annat möblemang om så skulle önskas. Från vardagsrummet leder balkongdörren er ut till den gedigna balkongen med gott om plats för sittmöbler och naturskön utsikt över grönskande trädtoppar. Det välplanerade badrummet erbjuder även tvättmaskin och torktumlare. Hissen tar dig raka vägen ner till garaget och sen är det bara att ge sig ut i den expansiva och natursköna stadsdelen Gränby.

I Uppsala View bor du Svanenmärkt med smarta lösningar och vidsträckta vyer. Uppe på taket skapar vi en oas i form av en takterrass där de boende kan umgås och njuta av utsikten över hela Uppsala. Veidekke bygger ett ståtligt bostadshus med en mörkgrå fasad som står lugnt och vackert mot omgivningens grönska. Platsen ligger nära stora grönområden, sporthallar, cykelvägar, skolor och förskolor. Endast ca 800 meter till Uppsalas "andra stadskärna" Gränby centrum & Gränbystaden med all möjlig service, handel, kontor, shopping och mycket mer, vilket definitivt höjer belägenhetens värde ytterligare. Dessutom finns en utmärkt kollektivtrafik med stadsbuss strax utanför och tillgång till större trafikleder som t ex E4 på bara några minuter för den pendlande.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med god plats för förvaring genom två garderober och säkerhetsdörr för ett tryggt och tyst boende. Vitmålade väggar och en elegant ekparkett som fortsätter in i övriga rum.

VARDAGSRUM/KÖK
Den öppna och socialt anpassade planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till en fantastisk rymd och härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren i dubbla vädersträck. Köket som är i smakfull stil med inredning från Marbodal erbjuder vita skåpluckor med handtag i rostfritt stål, marmorerad laminatskiva och vitt kakel. Kyl/frys, mikro, diskmaskin, spishäll och ugn från Siemens. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

SOVRUM
Rymligt sovrum om med god plats för en dubbelsäng och passande möblering och gott om garderober längs långsidan. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

BADRUM
Generöst och välplanerat badrum med vitt kakel och grått klinker. Tvättmaskin och torktumlare installerade i pelare. Stor och rymlig yta för dusch och toalett.

BALKONG
Stor och rymlig balkong med grönska som närmsta granne. Här finns god plats för både sittgrupp och övrig möblering efter önskemål.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar - Brf View Ekonomisk plan Årsredovisning 2020 Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

48.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Albert Engströmsgatan 2H

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Beskrivning av förråd m.m.

Till bostaden hör ett förråd

Lägenhetsnummer BRF

01104

Våningsplan

1 av 15

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Uppsala View

Organisationsnummer

769632-2945

Allmän information

Föreningen består av ett flerbostadshus med 16 våningar innehållande 80 st lägenheter.
Delat ägande accepteras om minst 10%-90%.
Juridisk person kan godkännas om styrelsen är enig.

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har tecknat ett kollektivt abonnemang hos Telia gällande kabel-tv & bredband 100/10 Mbit/s, som ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Utförda renoveringar

2022: Tvåårsbesiktning utförd

Kommande renoveringar

Föreningen har inga kommande större renoveringar i och med att det är nyproduktion

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 80

Alla lägenheter är utrustade medtvättmaskin och torktumlare. I entrévåning samt i källare finns barnvagnsförråd. Cykelförråd samt sophantering
Alla lägenheter har förrådsutrymme i källaren eller på vinden.

Antal lägenheter

80

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 294 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg ingår i avgiften.
Separat mätning av varmvatten samt hushållsel som aviseras i efterskott efter uppmätt förbrukning kvartalsvis.

Avgiftsförändringar

Föreningen har ingen kommande avgiftsförändring (kontrollerat Maj 2022).

Andelstal

1,01002

Andelstal insats

1,01002

Kommentar

Obs schablonvärden har använts.

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Försäkringsinformation

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Nordeuropa försäkring AB. I försäkring ingår bostadsrättstillägg. Ersätter ej hemförsäkringen.

vatten

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I källaren finns 39 garageplatser inkl. två platser för rörelsehindrade, kostnad 1000kr/mån. Tre av garageplatserna är förberedda för elbilsladdning (OBS. långtidsladdning), kostnad för el till laddning tillkommer.
På gårdsmarken finns 13 parkeringsplatser inkl. en plats avsedd för rörelsehindrade, kostnad 400kr/mån. Av markparkeringarna har tre platser uttag för motorvärmare, kostnad för el till motorvärmaren tillkommer.
Separat-kösystem. I dagsläget är det inte någon kö (kontrollerat maj 2022).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

82 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

72 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Daniel Wiklander

Kommentar

Atemp: 5273

Beskrivning

Övrigt

Alla lägenheter har förrådsutrymme i källaren eller på vinden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy