Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Skedagatan 6, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
58.5 kvm
Avgift
2 605 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren tvåa på Skedagatan med lummig balkong!

Välkommen till Gottfridsberg och denna tvårumslägenhet på Skedagatan 6! Här möts du av en ljus, luftig och stilren bostad om 58,5 kvadratmeter i fint skick. Dessutom har denna genomgångslägenhet fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och generös takhöjd. 

I den funktionella och inbjudande hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter i form av separat garderob. Vidare har vi ett rymligt, öppet och mysigt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor och vacker utsikt. Det ljusa köket som renoverades år 2020 med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, höga skåp och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng fint ljusinsläpp. Duschrummet är smakfullt med toalett, dusch, kombinerad tvättmaskin, kommod och badrumsskåp. Separat klädkammare som nås via hallen.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för ett mindre bord.

Detta boende är idealiskt för dig som vill bo nära City och Universitetet. Gottfridsberg är en attraktiv stadsdel med mycket grönområden och bra närservice. Här finns tillgång till bra kommunikation via buss som cykel, restauranger, skolor samt Gamla Linköping i närområdet. Den välskötta Riksbyggen-föreningen har en välskött och god ekonomisk stabilitet med låg belåningsgrad. Föreningens medlemmar får nyttja bland annat bastu, tvättstuga, odlingslotter, grillplats, gym och övernattningslägenhet. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt kabel-tv.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske i sommar. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall
Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, goda avhängningsmöjligheter i form av separat garderob.

Kök
Det ljusa och fräscha köket från renoveringsåret 2020 har ljusa väggar. Mörkgråa köksluckor och vitt kakel som stänkskydd. Utrustningen består av diskmaskin, frys, kyl, ugn, fläkt, ugn och spis. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, höga skåp och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett rymligt, öppet och mysigt rum med vackert trägolv och ljusa samt ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, härliga umgängesytor och vacker utsikt.

Sovrum
Bostadens sovrum är inbjudande och rogivande och har rymliga garderober och fint ljusinsläpp.

Duschrum
Fräscht och smakfullt duschrum med toalett, dusch, handdukstork, kombinerad tvättmaskin, kommod och badrumsskåp. Här ligger våtrumsmatta som går i ton med kaklade väggar i vitt.

Balkong
Via vardagsrummet finner du en mysig balkong med plats för ett mindre bord och kvällssol.

Renovering
Nytt kök, 2020.
Nymålat kök, 2020.
Nymålat vardagsrum, 2020.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020 Energideklaration

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

58.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Skedagatan 6

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

158

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Linköpingshus nr 9

Allmän information

I föreningen finns 282 lägenheter i 9 huskroppar med gatuadresserna Skedagatan, Kagagatan, Vretagatan samt Tornhagsvägen.
Läs mer om föreningen på: www.linkopingshus9.se

Fastigheterna är fullförsäkrade i RB-försäkring i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Byggnadsår
1950-1953

Kontakt
Karin Olin
+46704503910

Brf bildades

1953

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Reparationer av hissar 2018
Föreningen har relinat avloppsstammarna under husen samt att garagedörrarna renoverades. 2015/2018.
Fönster och balkongdörrar ommålade 2012.
Nya entrédörrar, säkerhetsdörrar med portkod och elektronisk nyckel installerade 2012.
Säkerhetsdörrar samt brevlådor i trapphusentré 2011.
Samtliga trapphus nymålade 2011.
Stambyte år 1993-1997.
Elledningar bytta -94. Jordat i kök och badrum.

Kommande renoveringar

Gjort en energikartläggning och underhållsplan - fasad, tak, fönster, ventilation m.m kommer att renoveras inom kommande åren.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 282
Antal lokaler: 10

Antal lägenheter

282

Byggnader

Byggår

1953

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 605 SEK/månad

Avgiftsförändringar

Föreningen har höjt avgiften med 5% från 1/7, 2022.

Andelstal

0.36509

Andelstal insats

0.36509

Andel av månadsavgift

0.368

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Kö till parkering samt garage via föreningen. Separat kö. Boendeparkering i området finns via LinPark mot kostnad om 370 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

135 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

136 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Petri Kaksonen, WSP Sverige AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy