Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 700 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Susannes väg 41A, Vemdalsskalet,
Typ
Bostadsrätt
KVM
124 kvm, biarea 3.7 kvm
Avgift
3 828 SEK / mån
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen hem till Strömfjällsdalen!

Välkommen hem till en stor lägenhet med mycket stugkänsla i Strömfjällsdalen! Bostaden har storstuga med full takhöjd ända upp till nock med plats för den stora familjen eller sällskapet. Soliga dagar kan ni ta plats på balkongen på husets framsida. När det är kallt eldar ni med fördel i den stora kaminen med murad murstock och myser. Köket är fullt utrustat och har en smakfull bardisk mellan matsalsdelen och köksdelen för trevliga stunder med matlagning och umgänge. Bostaden har inte mindre än fem rymliga sovrum med totalt tio sovplatser, det finn också ett extra all-/tv-rum och två badrum varav det ena med bastu.

Bostaden har genomgående hög kvalité på ytskikten, 1-stavs massiv ekparkett på golven där det inte är klinker, liggande linoljelaserad träpanel på väggarna. Det ger bostaden ett rustikt och rejält uttryck.

Detta är en bostad att trivas i, ni kan med fördel vara ett stort sällskap då det finns gott om sovplatser. Sovrummen, även de med dubbelsäng är ordentligt tilltagna i storlek, inget av dem känns trångt. Masterbedroom har dessutom full takhöjd ända upp till nock! Bostaden säljs fullt möblerad och utrustad med allt du behöver för din vistelse i fjällen!

Det finns gott om förvaring, del i ett förråd bredvid entrén samt även ett externt förråd vid parkeringen.

Bostaden ligger på uthyrningsavtal med Skistar för kommande säsong, köpare tar över aktuellt bokningsläge.

Skidåkningen är inte långt bort, via anslutningsled i grannområdet Hovdedalen tar du dig enkelt ner till Vemdalsskalets skidsystem. Vill du gå ut och äta eller handla något är Skalstorget endast en kort promenad bort.

Strömfjällsdalen är mycket uppskattad för sitt vackra läge, nära till allt på Vemdalsskalet, men på plats i sitt boende känner du här att du är i lugnet, lite avsides och nära naturen.

Välkommen hem till Strömfjällsdalen!

Rumsbeskrivning

Entré från husets långsida via en utanpåliggande trappa/bro. En stor hall möter dig, här finns dubbla torkskåp och gott om avhängning. Rakt fram från hallen ligger det lilla allrummet, till vänster finner du först de två badrummen vägg i vägg och sedan ett sovrum med våningssäng.

Från det lilla allrummet leder en passage till storstugan och köket. Här är det takhöjd ända upp till nock med vackra synliga bjälkar i taket och en stor kamin med murad murstock. Storstugan är inredd med en stor matgrupp och soffgrupp. Det är fönster i tre riktningar.

Mellan storstugan och allrummet finner du två sovrum på var sida, två med dubbelsäng och ytterligare två med våningssäng, alla sovrum har platsbyggd öppen förvaring.

Hall
Klinkergolv med värme. Liggande ljust målad träpanel på väggarna. Två torkskåp, en garderob och klädhängare.
Badrum 1
Badrum med bastu. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, tvättställ, WC och handdukstork.
Badrum 2
Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, tvättställ, WC och handdukstork.
Allrum
Allrum med träpanel på väggar och i tak. En vägg rödmålad, övriga ljust målade. Soffgrupp och tv. Ett fönster.
Sovrum 1
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 2
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 3
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 4
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 5
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Storstuga
Storstuga med träpanel och synliga balkar i taket. Liggande träpanel på väggarna, en vägg rödmålad, övriga ljust målade. Stora fönster samt balkongdörr. Soffgrupp och matgrupp. Braskamin med vitputsad murstock. Bardisk med stolar mellan köket och storstugan. Köket är utrustat med spis med ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys. Klinkergolv med värme i köksdelen.

Dokument (pdf)

År 2020-2021 reviderad Stadgar Strömfjällsdalen Brf

Länkar

Film 3D-länk

Allmän information

Pris

4 700 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Boarea (BOA)

124 kvm

Biarea (BIA)

3,7 kvm

Areauppgift enligt

Ekonomisk plan

Gatuadress

Susannes väg 41A

Kommun

Härjedalen

Lägenhetsnummer BRF

8

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Strömfjällsdalens BRF

Organisationsnummer

769636-1414

Allmän information

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 19

Antal lägenheter

19

Ekonomi

Månadsavgift

3 828 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, avlopp, renhållning, snöskottning och vägföreningsavgift ingår i månadsavgiften.

El faktureras bostadsrättsinnehavaren löpande och varierar beroende på faktisk förbrukning. Ca mellan 800 kr och 1 600 kr per månad. Internet och TV faktureras även det månadsvis med 431 kr.

Andelstal

5,74

Kommentar

Elkostnaden beror på faktisk användning och kan variera.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 200 SEK/månad

TV och internet

431 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 631 SEK/månad

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Varmt välkommen till genuina, natursköna och aktiva Vemdalen! Det som sammanfattas under namnet Vemdalen är inte mindre än fyra skidanläggningar, var och en med sin egen stil. Du tar dig enkelt mellan de olika områdena. På vintern har alla med ski pass på minst 6 dagar fri tillgång till snöpendeln som går från morgon till kväll mellan de olika anläggningarna. Vemdalsfjällen har utvecklats till Sveriges tredje största skidort under de senaste åren.
Våra gäster återvänder hit, fler och fler upptäcker Vemdalen varje år. Vårt gynnsamma inlandsklimat och höga höjd över havet i kombination med välutvecklat och modernt snösystem gör att Vemdalen erbjuder riktigt god snötillgång och tidig säsongsstart.
Skidorten har det senaste decenniet försetts med inte mindre än tio nya expressliftar. I anläggningen erbjuds sammanlagt 35 liftar och 58 nedfarter inom en radie på 4 mil! I Vemdalens skipass ingår samtliga skidområden.

Vemdalsfjällen erbjuder dessutom mycket mer än bara högklassig utförsåkning. Under vinterhalvåret kan man exempelvis prova på isklättring, skoterturer, hundspann och slädturer. Vemdalen erbjuder även 70 km längdspår för klassiskt och skate i fjällmiljö. Varje område har en egen spårcentral men allt är ihopknutet så det är möjligt att ta sig från Klövsjöfjäll ända till Björnrike på längdskidor!
Vill du hellre träna inomhus finns det gym och även instruktörsledda pass, bland annat yoga och Soma.

Barmarkssäsongen bjuder även det på rikt friluftsliv med fiske, vandringar, ridning, cykelleder, paddling, jakt med mera. Området erbjuder även två golfbanor, en i Hede med utsikt över Ljusnan och Sonfjället och en andra i Klövsjö med bana i härlig fjällmiljö.

Våra områden:
Vemdalsskalet är den största anläggningen med fyra bekväma 6-stols expressliftar. Här bjuds varierad åkning för hela familjen. Hovdefjället har åkning i alla svårhetsgrader. Här finns drygt 20 nedfarter för alla. Även här finns det ett barnland med en säker expresslift för de minsta och det även möjlighet till barnpassning. Det finns ett torg på Vemdalsskalet med en genuin fjällkänsla. Här finner du restauranger och nöjen samt butiker.
Klövsjöfjäll har länge kallats skidåkarens by, här finns svarta pister med dignitet på rad. Men under senare år har anläggningen utvecklats och nu finns här ett bredare utbud med Vallesbana, Valles skogsbana och miniland. Högst uppe på fjället, flaket finns snäll åkning för alla samt en park. Du kommer upp på toppen med KlövsjöExpress eller bil. Du kan också komma hit med hjälp av släpliften som sammankopplar Klövsjöanläggningen med Storhogna. På toppen finns längdcentral för riktigt fin längdåkning i fjällmiljö. Nere på byn finns även ett elljusspår. Klövsjö by har flera trevliga restauranter och eget ölbryggeri och stenugnsbageri. På sommaren kan du fiska och paddla i sjön som ligger i dalen mellan byn och anläggningen.

I Storhogna, som ligger nästgårds, finns barnvänlig åkning och fantastiska vyer. Här finns även Storhogna Spa och det nya M-huset med bowling, mat, gym och butiker. Storhogna är något för dig som vill njuta alla årstider och har en faiblesseför svenska fjällen och dess lugn men även vill njuta av god mat, spa eller behandlingar. Du har en bekväm access rakt upp på kalfjället där du om sommaren kan vandra, på hösten plocka hjortron och om vintern åka skidor.
Fortsätter du förbi Vemdalens by som även den har utbud av restauranter, butiker och skiduthyrning etc. kommer du mot Björnrike, som kan stoltsera med Sveriges längsta sittlift! Uppe på toppen har du en fantastisk utsikt över fjällen som i sig är en upplevelse. Björnrike har riktigt långa fina backar för alla att njuta av; bredvid ett tuffare alternativ finns alltid ett lättsammare alternativ.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta