Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Dockgatan 35, Dockan, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 133 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilsäker tvåa med fantastisk rymd i Dockan!

Varmt välkomna till denna charmiga etta med härliga fönsterpartier. Bostaden är i toppklass, både vad gäller interiören och exteriören. Välplanerat med fina materialval och bekvämligheter så som egna tvätt- och torkmöjligheter, diskmaskin och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bjuds det på generösa ytor i både vardagsrum och sovrum. Ett boende där man kan höra vågornas brus från den mysiga franska balkongen i vardagsrummet! Njut av härliga dagar med morgon- och kvällsdopp, eller varför inte en skön promenad längst båtarna vid Marinan i Dockan. Detta är en perfekt lägenhet för den som ställer höga krav på kvalité, komfort och läge!

Rumsbeskrivning

HALL
Parkettgolv och vita väggar. Plats för avhängning och ytterligare förvaring i två inbyggda garderober med skjutbara dörrar.

KÖK
Parkettgolv och vita väggar. Vit köksinredning från Vedum med vita släta luckor, svart bänkskiva i laminat och vitt kakel ovan arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, utdragbar fläkt, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten (Franke). Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och ansluts av en rymlig matplats för ca 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Parkettgolv och vita väggar. Här finns en fransk balkong.

SOVRUM
Parkettgolv och vita väggar. Förvaring i inbyggd garderob med skjutdörrar.

BADRUM
Grå klinker och vitt kakel. Badrummet är inrett med WC, handfat ovan vit kommod, spegel, badkar och handdukshängare. Här finns även tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med ovanpåliggande arbetsbänk i vit laminat och vägghängda förvaringsskåp.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Havsprinsen Energideklaration Brf Havsprinsen Stadgar Brf Havsprinsen Årsredovisning 2020

Länkar

Film Prospekt

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

1

Boarea (BOA)

51 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Dockgatan 35

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

31001

Våningsplan

1 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Havsprinsen

Organisationsnummer

769635-0920

Allmän information

Förening: Brf Havsprinsen
Kommun: Malmö
Byggår: 2020
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Hiss: Hiss finns
Parkering: I föreningen finns 59 parkeringsplatser i underjordiskt garage, varav 8 st med möjlighet till laddning av elbil. Garageplats för bil kan hyras till en kostnad om ca 1 100 kr/månad och platser med laddbox debiteras 250 kr extra/månad plus elförbrukning. Det finns även 11 parkeringsplatser norr och söder om kvarteret (timparkering samt platser avsedda för bilpool). Separat kösystem tillämpas.
Uppvärmning: Fjärrvärme
TV och internet: Föreningen är ansluten till IP-telefoni, digital-TV och bredband via Telia (Triple Play).
Allmänt om föreningen: Brf Havsprinsen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 87 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal. De adresser som hör till föreningen är Dockgatan 31-43.

Föreningen köpte fastigheten 2020 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 208 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.

Tvättmöjligheter finns i samtliga lägenheter. Det finns även en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra till kostnad om 400 kr/dygn. I källarplan finns garage, lägenhetsförråd och städrum samt förvaringsplats för cyklar, rullstol och barnvagnar.

Föreningen har en trevlig innergård med sittplatser och vackra planteringar samt direkt access till träbrygga längs marinan. En aktiv trädgårdsgrupp sköter löpande om gården.

RENOVERINGAR
Då fastigheten är nybyggd finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Från markplan

Ekonomi

Månadsavgift

3 133 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad tillkommer för TV, bredband och IP-telefoni. Föreningen har individuell mätning av varmvatten, hushållen debiteras månadsvis utefter faktisk förbrukning.

Andelstal

0,80%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

59 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

72 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta