Länk kopierad!

Visningar

sön 9 okt 14:00 - 14:20
Bokad visning
Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/mail.
Varmt välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Skedagatan 8, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
2 230 SEK / mån
Rum
2 rum

Bästa solläge och härlig vy från balkong, endast 2230:- i månadsavgift

Välkommen till en ljus och charmig gaveltvåa med mycket låg månadsavgift samt med ett härligt balkongläge, sol från lunchtid till kvällen. Ligger i ett mycket attraktivt läge mellan Universitetet och centrum.

Denna tvåa om 52 kvm har en mycket bra planlösning, stambytt och kaklat badrum samt ett otroligt härligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck.

Ekonomiskt välmående förening med låg belåning och god likviditet. Den stabila ekonomin återspeglas i de låga avgifterna. För den här bostaden ligger månadsavgiften på 2 230 kr vilket föranleder en låg boendekostnad. I övrigt har föreningen mycket välskötta fastigheter och goda faciliteter såsom exempelvis tvättstugor, gym, övernattningslägenhet och bastu. Till varje lägenhet hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd.

Gottfridsberg är ett mycket omtyckt område som ligger strategiskt beläget med direkt närhet till både innerstaden och Linköpings universitet. Här erbjuds även goda förbindelser med såväl buss som cykel till övriga staden. I närområdet finns ett brett serviceutbud med matbutiker, restauranger och barnomsorg. För den som behöver rekreation är det inte långt till den närliggande Rydsskogen med dess härliga natur och motionsspår.

Tillträde kan ske till sommaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Rumsbeskrivning

Entré/hall:
Ny stöldskyddad och väl ljudisolerad ytterdörr. Välkomnande hall med ljust laminatgolv. Vid entrén finns gott om avhängningsyta.

Kök:
Till höger från entrén nås det rymliga köket med vita köksluckor, kakel över diskbänk/arbetsytor, klinkergolv samt mörka laminatbänkskivor. Plats för matbord lagom för 4-5 personer. Utrustning: Kyl/frys, spis med induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum:
Trevligt och mycket ljust vardagsrum med fönster åt två håll, ljusa väggar samt gedigen ekparkett. Utgång till den härliga balkongen med västerläge.

Sovrum:
Rymligt sovrum med parkettgolv och två stora garderober.

Duschrum:
Stambytt duschrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Utrustning: Wc, handfat, kommod. dusch, tvättmaskin samt torktumlare.

Balkong:
Balkong i absolut bästa solläge med sol från lunchtid till kvällen. Ligger mot en roingivande innergård.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar - RBF Linköpingshus 9 Årsredovisning 2021 - RBF Linköpingshus 9 Energideklaration Skedagatan 2-8

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Gatuadress

Skedagatan 8

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

162

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Linköpingshus nr 9

Organisationsnummer

722000-2021

Allmän information

I föreningen finns 282 lägenheter i 9 huskroppar med gatuadresserna Skedagatan, Kagagatan, Vretagatan samt Tornhagsvägen.
Läs mer om föreningen på: www.linkopingshus9.se

Fastigheterna är fullförsäkrade i RB-försäkring i Folksam. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Byggnadsår
1950-1953

Kontakt
Karin Olin
+46704503910

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband via Utsikt. Leverantör kan väljas.
Kabel-tv grundutbud via Telenor är inkluderat i avgiften.

Byggnadskommentar

- I föreningen finns det en bastu. Det är ingen kostnad för att låna bastun (Kagagatan 13)
- Gym som är utrustat med fria vikter, boxningssäck, löpband, styrketräningsmaskiner och motionscykel m.m. (Kagagatan 4)
- En samlingslokal, två övernattningsrum, en boulebana, hobbyrum (Kagagatan 7)
- Goda återvinningsmöjligheter, cykelförråd samt odlingslotter. Gratis möjlighet till odlingslott.
- Övernattningsrummen är inredda med två sängar vardera och det finns tillgång till kök, toalett och dusch. (Övernattningsrummen hyrs ut dygnsvis och kostnaden är ca 200 kr/rum)
- Ni har tillgång till en stor tvättstuga på Kagagatan 7. Där finns fyra tvättmaskiner samt en mattvättmaskin. Det finns även en mindre veckotvättmaskin i varje huskropp.
- Samlingslokalen är en stor öppen lokal med kök och inrymmer totalt 45 personer. Kostnad för att låna festlokalen är ca 300 kr/dygn

Utförda renoveringar

Nytt låssystem 2020/2021
Ventilation 2020/2021
Reparationer av hissar 2018
Föreningen har relinat avloppsstammarna under husen samt att garagedörrarna renoverades. 2015/2018.
Fönster och balkongdörrar ommålade 2012.
Nya entrédörrar, säkerhetsdörrar med portkod och elektronisk nyckel installerade 2012.
Säkerhetsdörrar samt postfack i trapphusentré 2011.
Samtliga trapphus nymålade 2011.
Stambyte år 1993-1997.
Elledningar bytta -94. Jordat i kök och badrum.

Kommande renoveringar

Gjort en energikartläggning och underhållsplan - fasad, tak, fönster, ventilation m.m kommer att renoveras inom kommande åren.

Antal lokaler

10

Antal lägenheter

284

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 230 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

Avgiftsförändringar

Avgiftshöjning om 3% från 1 juli 2021.

Andelstal

0,33284

Andel av månadsavgift

0,33078

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Parkeringsplats utan eluttag (150 kr/mån). Parkeringsplats med eluttag (275 kr/mån). Garageplats (från 300-600kr/mån). Alla parkeringsplatser har separata köer. Gott om gratis parkering finns på flera omkringliggande gator.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

136 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta