Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fortunagatan 40, Kålgården, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
131 kvm
Avgift
6 631 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magisk vy över Munksjön!

På Fortunagatan 40 förbereds nu en försäljning av en unik fyrarummare om 131 kvadratmeter med en svårslagen utsikt över Munksjön. Bostäderna på Kålgården är kända för sitt fina läge nära sjö och park och detta är inget undantag! På sin egna privata våning via hiss, erbjuds en öppen planlösning samt stora fönster i flera väderstreck, vilket inger ljus och öppenhet. De stora sociala ytorna är väl sammankopplade i den öppna planlösningen. Kök, vardagsrum och den inglasade loggian är allt i ett och gör det möjligt att hålla större tillställningar med vänner och familj! Lägenheten erbjuder också hela tre sovrum som är väl avgränsade från varandra varav något likväl kan nyttjas som hemmakontor om så önskas. Sammanfattningsvis är detta ett komplett boende för den växande familjen eller för er som vill skala ner från villalivet och bosätta er på ett av Jönköpings absolut attraktivaste områden - Kålgården!

Bostadsrättföreningen Munksjöutsikten är en stabil förening med god ekonomi och en tilltalande belåningsgrad. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Med lägenheten följer en garageplats med laddstation mot den förhållandevis låga kostnaden om 459kr/mån.

Att bo på attraktiva Kålgården har många fördelar - Här bor Ni centralt med närhet till allt vad Jönköping City erbjuder i form av matbutiker, restauranger, affärer, shopping och kommunikationer. Läget är ändå avskilt från stadens puls i ett lugnare område som ligger helt för sig själv.

Välkomna och kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information

Rumsbeskrivning

Vardagsrum

Stort öppet vardagsrum centralt belägen i bostaden. Storleken ger möjligheter till att möblera efter önskemål. Stora fönster mot Munksjön och utgång mot balkongen. Parkettgolv som är genomgående igenom bostaden och vita väggar.

KÖK

Inbjudande kök med öppen planlösning mot vardagsrum mot loggia. Här ryms det plats för större matbord och större sällskap.
Köket är utrustat med:
-Kyl
-Frys
-Ugn
-Mikro
-Häll
Diskmaskin
-Diskho.

Badrum

Det större badrummet ligger i anslutning till hallen. Helkaklat badrum i vitt och svart. Här får man också en avgränsad tvättsektion med förvaringsmöjligheter.

Badrummet är utrustat med:
-Bubbelbad
-Handfat
-Spegelskåp
-WC
-Tvättmaskin
-Torktumlare.

Badrum 2

Bostadens andra badrum ligger mellan två av sovrummet mot Munksjön. Helkaklat i tidlösa färger och ljusinsläpp via frostat fönster.
Badrummet är utrustat med:
-Dusch
-Spegelskåp
-Handfat
-WC
-Handdukstork

Sovrum 1

Första rummet vänster ifrån hallen. Ett rymligt sovrum som ligger lite avskilt från de övriga. Ljusa väggar och samma parkettgolv som är genomgående i bostaden.

Sovrum 2

Höger om ifrån hallen ligger sovrum nummer två, precis intill ''Badrum 2''. Trevligt rum med gavelfönster med utsikt över Munksjön och spira. Ljusa väggar och parkettgolv samt garderober.

Sovrum 3

Bostadens största sovrum ligger höger om ifrån hallen och ligger intill'' Badrum 2''. Även här får man trevlig utsikt över Munksjön. Rymmer plats för större säng och har rikligt med förvaring via garderober med skjutdörrar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2021 Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4

Boarea (BOA)

131 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fortunagatan 40

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Våningsplan

4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggens Brf Munksjöutsikten

Organisationsnummer

769614-7243

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Munksjöutsikten är en äkta bostadsrättsförening som består utav totalt 37 lägenheter.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Byggår

2008

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 631 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet
Obligatorisk tillägg om 229kr för Bredband och tv ifrån Telia.

Andelstal

3,54636%

Andel av månadsavgift

3,54641%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

650 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har totalt 26 garageplatser och 8 P-platser.
Till bostaden följer det en garageplats med tillhörande ladd station. Kostnad: 459kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy