Länk kopierad!

Visningar

mån 23 maj 17:00 - 17:45
Bokad visning - anmälan sker via hemsidan!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 350 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hagagränd 25, Haga, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
60.5 kvm
Avgift
3 253 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Helrenoverad gavellägenhet med härligt ljusflöde!

Äntligen kan vi bjuda in till visning av denna fantastiskt fina gavellägenhet med sobra färger och härlig atmosfär. Stor balkong i söderläge med utsikt över grönskande Hagaparken och vy mot Västerås citys takåsar. Det är svårt att inte förälska sig i denna lägenhet som karaktäriseras av stora ljusinsläpp, luftiga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in möblerna och bjuda in vännerna till härliga middagar. En lägenhet som måste upplevas på plats.

Bostaden välkomnar dig med en rymlig och inbjudande hall med intilliggande klädkammare. Vidare finns ett luftigt vardagsrum samt ett rogivande sovrum med flertalet garderober. I hemmets hjärta finner du ett hemtrevligt bistrokök med fullgod maskinell utrustning samt en generös matplats för 6 personer. Här finns gott om plats för mästerkocken att svinga sina kastruller och gästerna att njuta av långa middagar. Det helkaklade badrummet är utrustat med lyxig takdusch, infällbara duschväggar i glas, kommod med matchande spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare för att hantera tvättbestyren smidigt. Välskött och mycket stabil förening med låga avgifter. Här bor du i ett lugnt område med närhet till kommunikation, sjukhus, universitet, matbutiker, Hagaparken och flertalet grönområden samt endast 2 km från Västerås centrum. Snabb access ut på E18 för den som pendlar. Vill du bo centralt men inte mitt i stan är detta det perfekta boendet.

VÄLKOMMEN HEM.

Rumsbeskrivning

HALL

I denna välskötta lägenhet möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av klädkammare och plats för hatthylla och skoställ. Målade väggar samt ekparkett som löper vidare in i lägenheten.

KÖK

Väldisponerat kök med god förvaring bakom ljusa luckor, vitrinskåp, bänkskiva i trä, kakel i halvförband ovan köksbänk- samt avlastningsytor. Utrustat med ugn, induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Målade väggar och ekparkett.

MATPLATS

I direkt anslutning till köket finns en rymlig matplats med plats för stor matgrupp. Härligt ljusflöde i hela köket via fönster åt två väderstreck. Målade väggar samt vackert parkettgolv i ek.

VARDAGSRUM

Väl tilltaget vardagsrum med plats för större soffgrupp samt läshörna eller arbetsplats. Målade väggar samt parkettgolv. Här återfinns även utgång till bostadens balkong i härligt söderläge.

SOVRUM

Rogivande sovrum där dubbelsäng med tillhörande sängbord ryms. Bra förvaring via flertalet inbyggda garderober. Målade väggar samt laminatgolv.

BADRUM

Yteffektivt helkaklat badrum. Utrustning i form av kommod med matchande spegelskåp, väggskåp, lyxig takdusch, infällbara duschväggar i glas, toalett samt tvättmaskin och torktumlare.

BALKONG

Från vardagsrummet kan du kliva ut på denna fina och mysiga balkong med sol hela dagen och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av solens strålar och lummig omgivning. Växter och kryddor trivs som aldrig förr. Fin vy ner mot Västerås city.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Haga nr 2 Energideklaration Årsredovisning 2021 Brf Haga nr 2

Länkar

Allmän information

Pris

1 350 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

60.5 kvm

Boareabeskrivning

Är registrerad som en 3:a hos bostadsrättsföreningen.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hagagränd 25

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Lägenhetsnummer BRF

0030

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Haga nr 2

Organisationsnummer

778000-1090

Allmän information

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via Tele2, grundutbudet ingår i avgiften.
Internet via Fibra/Stadsnätet, eget abonnemang krävs.

FÖRSÄKRING
Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar.

BYGGNADSÅR
1945

Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 2

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

ROT renoverat ca 1992.
Säkerhetsdörrar ca år 2000.
Fönsterbyten ca 2004-2005.
Byte utav varmvattenberedare ca 2010.
Dränering av hus nr 2, asfaltering på innergården, nyckelbyte 2015.
Renovering av tak 2016
Förbättring av parkeringslinjer 2018

Kommande renoveringar

Inga planerade renoveringar enligt samtal med ordförande 2022-03-25.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd, matkällare, samlingslokal och tvättstuga.

Antal lägenheter

48

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 253 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV

Avgiftsförändringar

Inga kommande avgiftsförändringar. Kontrollerat med ordföranden 2022-03-25.

Andelstal

2,50326

Överlåtelseavgift

1200 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

480 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats med eluttag går att hyra för 125 kr/mån
Parkering utan el går att hyra för 60 kr/mån.
Ca 6-7 st i kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

143 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

145 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta