Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alströmergatan 32 O, 3tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
2 335 SEK / mån
Rum
2 rum

Ytterst väldisponerad med fantastiskt ljusinsläpp - Social planlösning - Belägen högst upp i huset

Underbart och ytterst väldisponerat boende beläget högst upp i huset med stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp. Du bor med ett insynsskyddat och lugnt läge med utsikt mot föreningens magiskt blomstrande innergård. Lägenheten är ytterst väldisponerad och i mycket gott skick med vackra originalgolv och en generös takhöjd. Köket som är stilrent renoverat har en köksö som skärmar av mot vardagsrummet och blir den naturliga platsen att umgås när middagen förbereds. Vardagsrummet presenterar en härlig rymd och ger dig ljusa lättmöblerade ytor. Här ges du gott om utrymme för sällskapsdel, ett större middagsbord samt övrig möblering. I rummet finns även mycket bra förvaring i fristående garderober som står invid hallen. Det mysiga sovrummet som har ett lugnt läge mot innergården ger plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här finns även en öppen garderob som når full takhöjd och ger plats åt det mesta. Badrummet har vitkaklade väggar samt våtrumsmatta i grå nyans. I trapphuset finns det balkonger som medlemmarna kan nyttja så om du tar dig en halv trappa ner från lägenheten kan du njuta av morgonkaffet i morgonsolen.

Brf Färjan är en stor och välskött förening med bland annat föreningslokal och två gästlägenheter varav den ena ligger i samma trappuppgång som lägenheten. Innergården som är välkänd ger dig en blomstrande trädgård med gräsmatta, blommor, körsbärsträd, vacker fontän och platsbyggd grillplats. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (basutbud) och bredband. Föreningen har även en enhetsmätning av el som betalas separat efter förbrukning och då till en lägre kostnad.

På Alströmergatan 32 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger endast en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger precis invid föreningens stora entré.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy