Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Valsta gårdsväg 8, Märsta - Centralt, Märsta
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 094 SEK / mån
Rum
2 rum

Tvåa om 55kvm centralt i Märsta!

Välkommen till denna underbara tvåa om 55kvm på Valsta gårdsväg 8 i Märsta.
Med den öppna planlösningen och det generösa ljusinsläppet upplevs bostaden luftig och rymlig.
Här möter ni in en stor hall med ingången direkt till det helkaklade badrummet. Detta finner ni rustat med god förvaring och tvättmaskin.
Vidare finns allrummet med dess stora ytor som består av vardagsrum, ett fullutrustat kök och utgång till stor balkong.
Sovrummet är perfekt, precis intill din egna walk in closet som ni även kan nyttja åt förråd.

Med 2016 som byggår så erbjuder denna bostad nyproduktionskänsla i sitt essé.
På gården finns det gemensamma tvättstugor. Till parkeringsplatserna intill huset är det sepparat kö. Soprum med källsortering finns på gården.

Lägenheterna i Brf Kungsängsliljan blir en del av ett nytt område i Märsta. Kungsängsliljan består av 82 bostadsrättslägenheter fördelade i två huskroppar med 1-3 rum och kök i varje. Alla lägenheter har vindsförråd, balkong eller uteplats och på gården finns en gemensam tvättstuga.

Lägenheten är belägen centralt i Märsta, på denna adress har ni verkligen närhet till allt.
Gångavstånd till Märsta Centrum där ni hittar, matbutiker, restauranger, träningsanläggningar, shopping och mycket mer. Ni får gångavstånd till Arlandagymnasiet och förskolor i området samtidigt nära till Märsta station där vidare till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info,

VÄLKOMMEN HEM!

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Gatuadress

Valsta gårdsväg 8

Ort

Märsta

Kommun

Sigtuna

Lägenhetsnummer BRF

A3-1104

Våningsplan

1 av 8

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kungsängsliljan

Organisationsnummer

769635-0680

Brf bildades

2016

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 094 SEK/månad

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta