Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svärdlångsvägen 25, Årsta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
146.5 kvm
Avgift
7 602 SEK / mån
Rum
5 rum

Tilltalande etagefemma med utsikt över hela Årsta - 146,5 kvm

Välkommen till denna tilltalande drömfemma i Årsta!

Här är ett av Årstas mest eftertraktade objekt med en storslagen utsikt över Årsta från bostadens övre etage. Balkongen i soligt söderläge ligger insynsskyddat och högst upp i huset. Fönster i tre väderstreck skapar en fantastisk naturlig ljussättning i hela bostaden.

Lägenheten disponeras enligt 5 rum varav 4 ordentliga sovrum samt ett smakfullt kvalitetskök från 2017 signerat Ballingslöv med bänkskiva i kompositmarmor. Du har fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönstren och direkt anslutning till balkongen.

I lägenheten finns ett förråd med fönster som med enkla medel kan göras om till hemmakontor eller annat utefter behov. Det finns också en klädkammare på övre etaget.

Dubbla badrum med dusch, ett på vardera etage, är praktiskt och ger bekvämlighet för hela familjen. På övre etaget finner ni master bedroom samt ett tillhörande badrum. Riksbyggen Brf Gesunden är en trevlig och stabil förening med god ekonomi. Marken är tomträtt. Tillgång till gemensam tvättstuga, barnvagnsförråd samt cykelförråd. Medlemmarna kan hyra en övernattningslägenhet/samlingslokal för fester eller andra sammankomster.

Grillplats finns på föreningens gård.
Föreningen har genom Stockholm Stad fått uppsatta odlingslådor medlemmarna kan plantera i. Inhägnad parkeringsplats finns att hyra genom föreningen. Föreningen har även en väldigt låg belåning på 4500 kr/ kvm.

Lägenheten är attraktivt belägen i Årsta med närhet till allt - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. Det finns ett flertal förskolor och skolor inom några minuters gångväg. Här finns också nyrenoverade Årstalidens lekpark med flertalet roliga aktiviteter för både små och stora barn såsom linbanor och studsmattor. Ni har även Storängsparken några snabba steg bort som under de soligare dagarna blir en samlingspunkt för Årstabor då man både kan grilla, sola och spendera hela dagarna tillsammans.

På Svärdlångsvägen bor du både stads- och naturnära, med enbart en kort promenad till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat precis utanför fönstret och bara 300 meter ner till vattnet. Direkt utanför lägenheten kan du ta på dig löparskorna och springa runt Årstaviken. Avsluta gärna den 8 km långa löprundan på ett utav naturreservatets närliggande utegym och svalka dig sedan från badbryggorna i Mälaren innan du återvänder hem.
För den som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar att upptäcka utöver de större löp- och cykelpåren.

Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik som stannar strax utanför dörren och tvärbanan som går regelbundet till Gullmarsplan/Sickla och Liljeholmen/Solna. Från Årstabergs pendeltågsstation på kort gångavstånd tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.

Missa inte chansen på ett av Årstas mest eftertraktade objekt med ett fantastiskt bra läge!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy