Länk kopierad!

Visningar

mån 23 maj 17:30 - 18:00
Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Topasgatan 83, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
91.9 kvm
Avgift
5 121 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch 4:a högt upp med hiss och inglasad balkong!

Nu har vi nöjet att presentera en fräsch fyra på eftertraktade Topasgatan!
Varmt välkomna till en välplanerad fyra på våning 3/4 (hiss finns) attraktiv planlösning samt inglasad balkong.
Komplett kök med gott om förvaring och naturlig plats för middagssällskap vid fönsterpartiet. Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob längs hela väggen. Fräscht helkaklat badrum samt vardagslyx med tvättmaskin & torktumlare.
Högt läge med vidsträckt utsikt utan insyn!

- I avgiften ingår värme, va och fiber!

Gångavstånd till både Frölunda Torg shoppingcenter och till härliga havsbad. Goda kommunikationer och nära spårvagn.
Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i form av garderober med skjutdörrar som sträcker sig längs hallen. Tapetserad vägg och klinker imitation på golvet.

Badrum & Wc
I anslutning till hallen finns den praktiska gäst wc som är helkaklad och består av wc, tvättställ och spegel. Det stora och stilrena badrummet med ljusblått klinkergolv som löper upp halvvägs på väggen i kombination med vita kakelplattor finns intill köket och bjuder på generösa ytor samt vardagslyx såsom tvättavdelning med tvättmaskin & torktumlare. Övrig utrustning består av tvättställ, spegelskåp, wc och dusch med vikdörrar i glas.

Kök
Bostadens kök nås från hallen och är utrustat med kyl & frys i fullhöjd med ismaskin, diskmaskin, fläkt och spis. Rikligt med förvaring i över-/underskåp samt städskåp.
Matplats skapas naturligt vid de stora fönsterpartiet, här finns plats för större sällskap kring middagsbordet. Snyggt klinker på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Generöst tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och vacker vidsträckt utsikt. Social planlösning då vardagsrummet nås från hallen och är i nära anslutning till köket. Det stora vardagsrummet ger möjlighet till olika möblemang och fantastisk utsikt.

Sovrum 1, 2 och 3
Samtliga sovrum är lugnt belägna utan insyn och tack vare dess storlek finns gott om plats för större sängar och avlastningsbord samt förvaring i form av garderob. Även här följer ljusa väggar och stora fönsterpartier.

Varmt välkommen att trivas!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

91.9 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Topasgatan 83

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

737

Våningsplan

3 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Topasberget

Organisationsnummer

769614-3044

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
I början av året fanns 61 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen kommer att sälja kvarvarande hyresrätter (10 stycken) och upplåta dem som bostadsrätter. Detta kommer att ge intäkter till föreningen.

TV OCH BREDBAND
via fiber Telia

GÅRDSPLATS
Det finns en gemensam grillplats i naturen på baksidan av huset och där finns även odlingslotter.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 71
Antal hyresrätter: 10

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstuga.

Antal lägenheter

71

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 121 SEK/månad

Andelstal

1,82836%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta