Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sundbyvägen 11B, Tosterö, Strängnäs
Typ
Bostadsrätt
KVM
66 kvm
Avgift
4 812 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern 3:a med uteplats i markplan!

Välkommen till Sundbyvägen 11B och denna moderna trerumslägenhet! Praktiskt belägen i markplan med fönster i 2 väderstreck. Stilren lägenhet med delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Enhetliga parkettgolv och färgval i hela lägenheten.

Välkomnande entréhall med praktisk garderobsförvaring som öppnar upp mot kök & vardagsrum. Köket är nyrenoverat ifrån 2022 med vitt kakel på väggparti kombinerat med smakfulla skåpluckor i mörkare nyans. Fullstor kyl & frys, generösa bänkytor och inbyggnadsugn/inbyggnadsmikro. Ett stort fönster i köket bidrar till en naturlig ljussättning och utsikt mot innergården. Köket ansluter till ett socialt utformat vardagsrum med plats för både matgrupp och soffa. Via glasdörr ges access till stenbelagd uteplats med goda solchanser. En perfekt plats att ställa utemöblerna och grillen på!

Fräscht och stort badrum inrett med kakel & klinker i ljus färgsättning. Handfat i kommod, badkar och både tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i taket. Lägenheten erbjuder 2 sovrum placerade på varsin sida utav entréhallen. Båda sovrummen är möblerbara med dubbelsäng och garderober.

Kanonläge i Strängnäs med gång-och cykelavstånd till Strängnäs charmiga stadskärna med dess utbud av butiker och restauranger. Närhet till grönområden och promenadstråk jämte Mälaren. Cykelavstånd till Abborbergets badplats i soligt söderläge. Ett stenkast ifrån både skola och förskola. Separat förråd.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Entréhall inredd med parkettgolv och garderober leder vidare in till vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. Påkostat nyrenoverat kvik-kök ifrån 2022. Skåpluckor i mörkare nyans kombinerat med vitt kakel. Induktionshäll, kyl & frys i fullstorlek. Inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro.

Trevligt vardagsrum med parkettgolv och nymålade väggar. Via glasdörr ges access till stenbelagd uteplats.

Lägenhetens båda sovrum är inredda med parkettgolv och flera garderober. Båda sovrummen är möblerbara med dubbelsäng.

Stort badrum med kakel & klinker. Spotlights i taket. Handfat i kommod och spegelskåp. Badkar, wc. Tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 850 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

66 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sundbyvägen 11B

Ort

Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Separat förråd.

Lägenhetsnummer BRF

306290001-00A3

Våningsplan

1 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brage 4

Organisationsnummer

769631-0718

Allmän information

ÖVRIGT
BRF Brage 4 har tecknat ett gemensamt elavtal.

Antal lägenheter

34

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 812 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Månadsavgift: 4262
Obligatoriskt tillägg: 550 kr/månad. (Avser kostnad för uppvärmning och hushålls-el. En avräkning sker 6:de månad där faktiskt kostnad jmf med schablontillägget).

Andelstal

3.35375

Andel av månadsavgift

3.35679

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

846 751 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Försäkringskostnad

130 SEK/månad

Summa driftkostnad

130 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Separat kösystem till parkeringsplats.

Typ

P-plats - utan el.

Har separat kö

Ja

Kostnad

255 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl