Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

sön 21 aug
mån 22 aug
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 875 000 SEK / Utgångspris
Adress
Lövstavägen 46A, Runby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 449 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2 rum och kök med uteplats - äkta radhuskänsla

Varmt välkommen till ett fantastiskt läge på Lövstavägen i Upplands Väsby, en 2:a med en mysig altan på baksidan av huset och förråd i länga. Här har du inte bara ett underbart grannskap men även naturen som närmsta granne och ett fantastiskt insynsskyddat läge på baksidan med grönskan som staket samt en gräsmatta. Lägenheten är genomgående fin med bra materialval, ett bra kök och sovrum med gott om förvaring bakom garderob. Matplatsen vetter mot innergård med stora fönster som skapar ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Bostaden kan göras om till en 3:a för den som vill.

Rumsbeskrivning

Hall

Fin hall med delvis insyn mot vardagsrummet. Ekparkett på golv och vita väggar. Avhängning av ytterkläder och skor finns vid dörr. Här finns en garderob.

Badrum

Ett badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns ett badkar, WC, handfat med tillhörande spegel, skåp och en tvättmaskin som kommer att lämnas kvar.

Kök

Ett fullt utrustat kök med köksinredning i vitt och kakel ovan laminat bänkskiva och rostfri bänk. Vitvaror bestående av kyl/frys, fläkt och spis. Fönster finns i köket. Matplats med plats för 4-6 personer bredvid stort fönsterparti som vetter mot innergård.

Vardagsrum

Ett vardagsrum med ekparkett på golvet och ljusa väggar. Här finns plats för soffgrupp, TV-möbel, matgrupp och ytterligare inredning. Fint ljusinsläpp i hela lägenheten från ljusinsläpp som kommer in från olika väderstreck.

Sovrum

Fint och stort sovrum med ekparkett på golvet och harmonisk grå färg på väggar. Ett stort och platsbyggd garderob med skjutdörrar som ger gott om förvaringsmöjligheter. Sovrummet kan delas av till två mindre sovrum för den som önskar.

Härifrån kommer man ut till den härliga uteplatsen som tillhör bostaden med både altan och gräsmatta.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 875 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lövstavägen 46A

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

441-20084

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Runby gårdar

Organisationsnummer

769616-4115

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
För ytterliggare information se föreningens hemsida: www.runbygardar.se
Föreningen har efter att varit i VäsbyHems regi genomgått en ombildning till bostadsrätt 2008. Föreningen består utav 6 gårdar med totalt 215 st lägenheter på Lövstavägen och Bromsbodavägen.

Föreningen bildades 2008 och består av 215 lägenheter fördelade på två fastigheter på Lövstavägen och Bromsbodavägen i Upplands Väsby. Till föreningen hyrs två lokaler ut varav ett daghem och ett gruppboende.
Föreningen består av 6st gårdar som alla har sin egen prägel. De har olika färger som utsmyckar vissa delar av fasaderna. De färger som finns är: röd, rosa, gul, grön, blå samt lila.
Området byggdes 1983/84.


Parkering:
57st P-Platser 220 kr/mån, 40st Carport 330 kr/mån, 24st Carport (grind eller el) 400 kr/mån, 17st Carport (grind och el) 450 kr, 13st Carport med el samt 1st MC-garage.

Kabel-TV/internet:
Föreningen är ansluten till Kabel TV via Tele2, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Under 2019 har föreningen tecknat ett gruppavtal med Com Hem som inkluderar bredband i avgiften med 100/10 Mbps.

Gemensamma utrymmen:
Externt förråd samt tvättstuga på innergården. Här finns tre tvättmaskiner, två torkskåp, en torktumlare och mangel. I föreningen finns även en övernattningslägenhet att hyra, snickarbod, spaavdelning med bastu samt gym.
Innergård med utemöbler, lekplats och sandlåda. Här finns även grill som kan nyttjas av de boende.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Föreningen har renoverat de lokaler som ligger intill tvättstugorna (tvättstugorna är också renoverade) på alla gårdar och på så sätt fått trevliga gemensamma ytor enligt följande:
Röda gården - Övernattningslägenhet med plats för 5 personer
Blåa gården - Bastu/relax
Gula gården - Snickeriverkstad
Rosa gården - Mötesrum/styrelserum
Lila gården - Gym

Föreningen har under 2015:
installerat bergvärme samt genomfört byte av värmeåtervinningsaggregat
Målat samtliga träfasader och carportar.
Genomfört renovering av fönster, den yttre fönsterbågen inklusive glas har bytts till en fönsterbågar av vitlackerad aluminium.
Besiktigat områdets lekplatser.
Tvättat alla vita staket på utsidan.
Föreningen håller nu på att uppgradera den centrala lekplatsen.
I år kommer föreningen att se över 3 av föreningens 9 hissar, man räknar med att åtgärda 3 st varje år.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 215
Antal lokaler: 2

Antal lägenheter

215

Byggnader

Byggår

1984

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 449 SEK/månad. I avgiften ingår inkl värme, kabel TV, bredband och förråd.
Föreningen tar ut en avgift för vattenmätningen varje månad från boende.

Avgiftsförändringar

Avgifterna höjdes med 1.85% för 2021.
Avgifterna höjdes 2022.

Andelstal

0,42994

Överlåtelseavgift

1 113 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

445 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy