Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Barrskogsvägen 11, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
4 465 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magnifik gavel 3:a i toppläge!

Detta är en REDO-bostad, för mer information kontakta ansvarig mäklare.
Snart kommer denna riktigt fina 3:a i ett underbart läge i ett av kommunens populäraste områden. Bo på tredje våningen i ett helt fritt och ogenerat gavelläge med stora fönsterpartier och solig inglasad balkong.

- Underbart solläge, inglasad balkong.
- Öppen planlösning, ingen insyn.
- Fina ljusinsläpp från tre väderstreck.
- Mycket bra kommunikationer utanför porten.
- Nära skola, förskola och natur.
- Möjlighet till garage.

Välkommen till Barrskogsvägen 11, längst in på lugn återvändsgata. Lägenheten har två generösa sovrum, kvalitetskök från Marbodal, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och matplats och fint helkaklat badrum. Generösa fönsterpartier som ger ljusflöden som är få förunnat! Addera en mysig, ogenerad och inglasad balkong i sydväst med plats för matgrupp eller cafébord. Här kopplar du av efter arbetsdagen, äter middag i kvällssolen och njuter av vyn över den lummiga miljön som ackompanjeras med fågelsång som din egen orkester.

ATT BO I SKOGSSTADEN
Närområdet bjuder på allt som går att önska med skogspartier, bergsknallar samt lekplatser för de mindre, ett bekvämt boende för alla åldrar och skeden. I direkt närhet ligger naturstråk samt på korta avstånd finns Willys, Lidl, ICA, COOP samt Centrum med all dess daglighandel, restauranger samt caféer. Även vårdcentral, Tyresöhälsan samt flertalet gym finns i närområdet. Flera förskolor och skolor finns i omnejd.
Bussar avgår från hållplats Bergfoten belägen intill huskroppen med direktavgångar mot Gullmarsplan samt Stockholm City. I omnejd finns flera idrottsanläggningar så som simhall, golfbana, ishall och rackethall. Mysiga Barnsjön nås på cykelavstånd.

Om du vill uppleva mer av natursköna Tyresö finns vackra Tyresta Naturreservat, Alby friluftsområde samt Tyresö Slottspark beläget längre ut på Tyresö där skärgården även knackar på. Andra härliga attribut är de många fina badplatserna samt båt som avgår från Trinntorp mot skärgård och Stockholm. På det stora hela ett fantastiskt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta.

Anmäl ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare.

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

HALL
Väl genom den ordentliga säkerhetsdörren finner vi en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder vid hatthylla. Lägenheten har i hallen precis som genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Här finns en glasad duschhörna, wc, handfat med kommod, belyst badrumsspegel samt en egen tvättdel med torktumlare och tvättmaskin samt tillhörande arbetsyta och överskåp för extra förvaring.

KÖK
Fint Marbodalkök med vita snickerier och vitt kakel ovanför köksbänk och diskbänk. Maskinpark från Electrolux bestående av spishäll, ugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i full storlek. Öppen planlösning mot matplats intill som rymmer 6 personer vid ett stort fönster. Delvis öppen planlösning mot vardagsrum.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot lummigt område och den skyddad, inglasade balkongen. Här får du enkelt plats med den stora soffan, mediabänk så väl som skänk eller annat möblemang enligt önskemål.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för dubbelsäng. Skjutdörrsgarderob.

SOVRUM 2
Generöst sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord, skrivbord eller skänk. 2 garderober.

BALKONG
Generös balkong i bästa läge! Balkongen är stor nog för att ha en matgrupp, krukplanteringar eller en mindre loungedel. Här får du njuta av ett helt insynsskyddat läge i sydväst med sol hela eftermiddagen och på kvällen. Inglasning från golv till tak. En underbar plats och förlängning av bostaden från vår till höst.

ÖVRIGT
Till lägenheten finns ett förråd med plåtdörr och galler i stål.

Dokument (pdf)

Stadgar Skogsgläntan 2017 Skogsgläntan Årsredovisning 2020 Energideklaration Barrskogsvägen 11

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

77 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Barrskogsvägen 11

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av förråd m.m.

Ett förråd hör till lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

8121

Våningsplan

3 av 5

Upplåten mark

Ingen upplåten mark.

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Skogsgläntan

Organisationsnummer

769628-4574

Allmän information

Skogsgläntan bestående av sammanlagt 86 lägenheter om ett till fyra rum och kök fördelade på tre punkthus och ett lamellhus.

Skogsgläntan har ett fritt söderläge mot den grönskande tallskogen och har dessutom en vacker innergård. I två av punkthusen finns garage under huset med hiss direkt upp till ditt eget våningsplan. Lamellhusen har ett mer stadsmässigt utseende och härifrån är det 200 meter till busshållplatsen.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och bredband via Fiber. Leverantör Telia.
Tv paket "lagom" från Telia. Internethastighet 100/100 Mbit/s.
Tillkommer kostnad om 220 kr/mån.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförråd (intill parkering), förråd och källarförråd.

Antal lägenheter

86

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 465 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. värme, kallvatten. Tv paket och bredband, tillkommer 220 kr/mån.

Andelstal

1,16329

Överlåtelseavgift

1691 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

725 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

600 SEK/månad

Varmvatten

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

850 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

35 garageplatser.
44 parkeringsplatser.

Garaget är beläget under hus med adress Barrskogsvägen 4 och 6 .

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

750 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

300 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

69 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy