Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Storsegelvägen 8, Gröndal, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 333 SEK / mån
Rum
3 rum

Högt belägen 3:a med solig balkong & minimal insyn och högt till tak!

Varmt välkommen till en unik och ljus 3:a, belägen invid Mälaren i exklusiva Brf Balneum. Lägenheten ligger högt upp i huset och har mycket trevlig karaktär med generös takhöjd, minimal insyn och många fönsterpartier i två väderstreck. Med den rejäla takhöjden och de stora fönsterpartierna får lägenheten ett härligt dagsljus som skapar en känsla av extra luftighet och rymd. Här erbjuds förutom detta, två välplanerade sovrum med sjöutsikt, fullutrustat badrum och 10 kvm solig balkong i fritt läge som flyter samman med lägenhetens hjärta - den öppna och sociala ytan i vardagsrum och kök.

Brf Balneum stod klart för inflytt år 2018 med ett mycket fint resultat av exklusiva och unika bostäder! Alla materialval är av hög standard och man har satsat på ett exklusivt boende, vilket syns på valet av golv, badrumsinredning och kök. Köket har en mörkgrå färg med halvmatt yta som ger lägenheten en varm och en hemtrevlig känsla tillsammans med de andra svarta industridetaljerna i bostaden. Alla material- och färgval är matchande och noggrant genomtänka vilket gör att hela bostaden känns sammanhängande och trivsam.

Förutom otroligt fina bostäder satsade man även på levnadskvalitet i föreningen. Här finns uppvärmd pool, bastu, soldäck, egen brygga och en båt som medlemmarna kan låna för en dag på sjön! I samtliga entréer finns barnvagnsrum och matkylar om man inte är hemma när man väntar matleverans vilket underlättar vardagen. Hissen tar dig ner till garaget där man smidigt kan ta sig vidare med bil eller cykel.

Här bor man i ett lugnt och naturskönt område med ca 1 minuts gång till närmsta badplats och bryggpromenad som tar dig längs med den glittrande vattenlinjen i Gröndal. Nära till mysig natur, lekplatser och badplatser. Buss, pendelbåt och tvärbana är närmsta kommunikationerna. Mindre livs finns i närområdet, större Coop når man på ca 10 minuters promenad. På 1 minut från porten är man vid en av Gröndals mest omtyckta förskolor.

För dig som pendlar till stan avgår SL-båt vid Ekensbergskajen som tar dig in till City och Klara Mälarstrand om ca 20 minuter. Om man reser med cykel tar man sig enkelt upp på Essingeleden och är i stan inom 15-20 minuter.

Garage i huset, hiss ner till källarförråd. Bredband ingår i avgiften.

Varmt välkommen att höra av dig till Olivia Raaé på 0707-541365 för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy