Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 300 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

tis 28 jun 17:00 - 17:30
Bokad visning, vänligen boka tid via vår hemsida.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 350 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Tenorgatan 12, Almvik, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
4 088 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus 2:a med öppen planlösning

Välkommen till en renoverad 2:a på andra våningen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härligt ljus och rymd. Stilrent vitt kök med köksö och matplats för 4-5 pers. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och liten arbetshörna om man så önskar. Gott om förvaring i 3 garderober samt klädkammaren intill. Sobert helkaklat badrum med guldbrun mosaik på golvet och en fondvägg samt vitt kakel på väggarna. Badkar med lejontassar i guld som pricken över iet! Stor balkong i österläge med vy över föreningens välskötta grönområde.

Stabil förening med mycket att erbjuda sina boende så som t ex festlokal, tvättstuga som inkluderar tvätt- och sköljmedel, landhockey plan, boule bana, pingisrum, grillplatser och stora gröna ytor. Goda kommunikationer med busshållplats direkt vid stora vägen och snabb access till både inre och yttre ringvägen.

Rumsbeskrivning

HALL
Ljusgrått laminatgolv och vita väggar samt hatthylla. Klädkammare.

KÖK
Ljusgrått laminatgolv och vita väggar, fönster i väster vid matplatsen som rymmer 4-5 personer och tak spotlights. Öppen planlösning med vardagsrummet. Vitt kök med mörk bänkskiva i laminat som är vinklad till en köksö med 3 sittplatser och svart/grå stavmosaik som stänkskydd. Utrustning: induktionshäll 80 cm Siemens, fläkt, svart vask, kyl/frys rostfri Samsung, integrerad diskmaskin Whirlpool.

VARDAGSRUM
Ljusgrått laminatgolv, vita väggar, fönster och utgång till balkong i öster. Tak spotlights. Rummet har plats till stor soffgrupp.

BALKONG
Mörkgrått kompositgolv, vitt balkongskydd och mindre förråd.

SOVRUM
Ljusgrått laminatgolv, vita väggar, fönster i öster samt 3 garderober. Tak spotlights. Rummet har plats till dubbelsäng och mindre arbetshörna.

KLÄDKAMMARE
Ljusgrått laminatgolv och vita väggar.

BADRUM
Guldbrun mosaik på golv och en fondvägg, vit kakel på övriga väggar, fönster i väster. Utrustning: toalett, handfat med svart kommod, spegelskåp, duschvägg, badkar med lejontassar samt ett vitt högskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Malmöhus nr 25 Årsredovisning 2020 Malmöhus nr 25 Stadgar Kuletten 7 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 350 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

59 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tenorgatan 12

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

29

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Malmöhus nr 25

Organisationsnummer

746001-0742

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Riksbyggen Brf Malmöhus nr 25 är en äkta förening som förvaltar fastigheterna Kupletten 1-7. Marken innehas med tomträtt, nuvarande avtal för Kupletten 1-3 löper fram till 2024-12-31 och för Kupletten 4-7 fram till 2023-12-31. Föreningens byggnader uppfördes 1974-1975 och består av 282 st lägenheter.

EKONOMI
Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
- Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022).
- Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Föreningen har gemensam el vilket sänker kostnaden för den enskilde lägenhetsinnehavaren. Detta innebär att man slipper den fasta kostnaden och kostnaden för den förbrukade elen läggs direkt på månadsavgiften.

Senaste avgiftsförändringen skedde 2022-01-01, då med en höjning om 2,5 %.
I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat 2022-01-21).

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
- Utförda underhåll
2008 Tak
2008 Ventilation
2008 Trappuppgångar
2010 Tvättstuga
2015 Uppvärmning: EB-metoden installerad för en jämn värme
2017-2019 Fastighets el (ej lägenheter)
2017-2019 Fönster, ytterdörrar och fasad
2018 Värmecentralerna
2018 Sopsortering
2020 Gemensam el.

- Pågående renoveringar
2020- 2022 och framåt kommer föreningen renovera innergårdar, lekplatser, sittgrupper och växtlighet. Målning av fastighet kommer även göras under denna period.
2021-2023, El i garage.

- Planerade underhåll
2025-2030 Stammar och vattenledningar.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
Festlokal som rymmer totalt 25 personer finns att hyra för 250 kr. Fritidslokal med pingisbord. Det finns tre servicehus med vardera tre tvättstugor. I varje tvättstuga finns två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. Ett mangelrum finns i varje servicehus med en kallmangel och strykbräda. Föreningen har trevliga utegårdar. Det finns lekplatser med gungor, sandlådor och lekredskap samt sittgrupper. På området finns två boulebanor och en landhockeyplan. Det finns även två grillplatser med sittgrupper.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband levereras via Bahnhof (1000/1000 Mbit/s) för ett obligatoriskt tillägg om 99 kr/mån som tillkommer månadsavgiften.

GARAGE OCH PARKERING
90 stycken p-platser (150 kr/mån), separat kö.
205 stycken garageplatser (300 kr/mån), separat kö.
MC-garage (90 kr/mån) och cykelförråd finns också att hyra.
För att ansöka om parkering så gör man det via föreningens hemsida.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägget ingår i avgiften för föreningens medlemmar.

KONTAKT
E-post: marien@mhus25.se
Hemsida: https://www.mhus25.se/

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Byggnader

Byggår

1974-75

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 088 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriska tillägg för värmetillägg, vatten, kabel- tv och bredband tillkommer om 636 kr/mån.

Föreningen har gemensamt el avtal, debitering sker efter faktisk förbrukning och kostnaden läggs direkt på månadsavgiften.

Andelstal

0,29792 %

Andel av månadsavgift

0,29794 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

130 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta