Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lillekärr södra 200, Hisings Kärra Lillekärr Södra, Hisings Kärra
Typ
Bostadsrätt
KVM
76.5 kvm
Avgift
4 868 SEK / mån
Rum
3 rum

Fin lägenhet i populärt område med uteplats i västerläge

Jag har nu nöjet att presentera en mycket fin genomgångslägenhet i populära Kärra området. Belägen på första våningen med en superfin uteplats i västerläge. Ljust och fräscht vardagsrum med stora fönster ger fint ljusinsläpp. Fina innergårdar med lekplatser. Närhet till kommunikation, förskola, samt Kärra Centum. Bara att flytta in - välkommen att boka visning!

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med ljusa väggar och vit klinkergolv. Här finns en garderob för förvaring av ytterkläderna och gott om plats för alternativ förvaring.

Fräscht badrummet som är helkaklat med dusch, badkar, Wc, tvättställ med underskåp och överskåp. Dessutom kommer stambyte av badrum att utföras under 2023-2024. Ni har då chansen att välja egna tillval.

Vardagsrummet, ett mycket härligt rum med stora fönster som ger gott om ljusinsläpp. Ett rum att umgås i!
Ifrån vardagsrummet nås den härliga uteplatsen i västerläge. Här finns det gott om plats för barn att leka och härliga grillkvällar.

Uteplats i västerläge: Härlig uteplats med altan och gräsmatta. På altanen finns det gott om utrymme för ett matbord och sittplatser mm.

Båda sovrummet ligger i kontakt med vardagsrummet. I det första sovrummet finns en stor garderob. Båda rummen har fint laminatgolv som är genomgående i hela lägenheten.

Köket nås ifrån hallen. Ett mycket trivsamt och modernt kök med utrymme för matbord och sittplatser. Luckor och skåp i vitt, kaklat ovan bänkskiva.
Utrustning: spis med häll och ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

76.5 kvm

Gatuadress

Lillekärr södra 200

Ort

Hisings Kärra

Lägenhetsnummer BRF

1003

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Kärraterrassen

Organisationsnummer

757202-7451

Allmän information

KONTAKT
Karl-Erik Lindvall
+4631572676

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 167

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Antal lägenheter

167

Ekonomi

Månadsavgift

4 868 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, IP-Telefoni

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Beskrivning

Övrigt

Området.
Ett mycket barnvänligt område. Lagom långt bort från stan, men ändå rätt nära (15 min med bussen).

Närhet till förskola, samt flera lekplatser i hela området, kommunikation, skog och natur.

Affärer/närbutiker.
Kärra Centrum ligger bara ett par hundra meter bort med alla butiker, gym, apotek, pizzerior, restaurang, frisörsalong. I närheten finns även Bäckebol köpcentrum med ett flertal affärer och Ikea.

Idrott och fritid.
Kärra simhall i Kärra Centrum, samt ett fint motionsspår i det närliggande skogsområdet.

Bibliotek och kulturliv.
Det finns också ett bibliotek i centrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy