Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gunnarsberg 6, Centrum, Kungälv
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
2 504 SEK / mån
Rum
1 rum

Ljus och trivsam 1a med balkong!

Varmt välkomna till denna nästintill helt nya bostad med rymlig balkong i soligt sydvästläge! Här har ni sol från tidig dag till till sen kväll. Lättmöblerat med plats för soffa, bord och säng. De ljusa väggarna bidrar till den luftiga känslan. Rejält kök i tidslöst vitt, välutrustat med b.la. diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Perfekt förstaboende!

En kort promenad bort finns Kungälv centrum. För er som pendlar är det resecentrumet vid Kongahällatomten perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

Rumsbeskrivning

Hall

Ta hissen snabbt och smidigt upp. Just innanför dörren finns plats för ytterkläderna. Ytterligare förvaring finns i tre st. platsbyggda garderober. På golvet ligger en fin ek-parkett som löper genom hela bostaden.

Kök

Snyggt och stilrent i tidlöst vitt. Här finns det mesta ni behöver som integrerad diskmaskin, micro, häll, ugn, fläkt samt kombinerad kyl och frys i rostfritt.

Rum

Slås av ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet och balkongdörren. Lättmöblerat tack vare sin storlek, här rymmer ni tv, bord, soffa och säng med enkelhet De ljusa väggarna bidrar till den luftiga känslan.

Badrum

Ljust kaklade väggar och på golvet ligger ett grått klinker. Snygga och praktiska vikbara duschväggar. Bekvämt med tvättmaskin. Övrig utrustning består av tvättmaskin, kommod, spegel, wc och badrumsskåp.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020 Stadgar Energideklaration Frågelista

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1

Boarea

34 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gunnarsberg 6

Ort

Kungälv

Kommun

Kungälv

Lägenhetsnummer BRF

6-1203

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Sydväst

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Resa

Organisationsnummer

769634-3222

Allmän information

Brf Resa stod färdigt 2019 och uppfördes av IKANO. Föreningen förvaltas ekonomiskt av MGC Fastighetsförvaltning och den tekniska sköts av Bo & Son/ Bo Söderström AB.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiberanslutning via Com-hem. Grundutbudet från Com-hem för tv, bredband 100/100 Mbit/s & IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme. FTX.

Byggnadskommentar

Föreningen består av 106 bostadsrätter och en gemensamhetslokal. Total boyta är 5 420 m².

Övriga utrymmen i föreningen

Till alla lägenheter hör ett förråd. I föreningen finns cykelförråd samt miljöhus och avfallsrum i källaren.

Antal lägenheter

106

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 504 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten och Com-hems grundutbud för tv, bredband 100/100 Mbit/s & IP-telefoni (ej samtalskostnad).

Andelstal

0,69052 %

Andel av månadsavgift

0,70 %

Överlåtelseavgift

1691 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

725 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

335 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

460 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Under gården finns parkeringsmöjlighet för såväl bilar som mc och mopeder. Föreningen förfogar över 61 bilplatser och tre motorcykelplatser i garage samt två parkeringsplatser utomhus. Kostnad för att hyra en garageplats kommer vara ca 800kr/mån, MC-plats ca 267 kr/mån och parkeringsplats utomhus 400kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

57 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl