Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
895 000 SEK / bud
Adress
Vankivavägen 11B, Hässleholm-Väster, Hässleholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
4 554 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

På första våningen finner du denna fräscha tvåa som under 2021 genomgått flertalet renoveringar

Välkomna till Vankivavägen 11B! På första våningen finner du denna fräscha och välplanerade tvåa som under 2021 genomgått flertalet renoveringar. Lägenheten består av bl.a ett ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum . Sovrum med garderober. Smakfullt duschrum samt en balkong med trätrall. Lägenheten är belägen med bekvämt avstånd till mataffärer, centrum och skola.

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna trevliga tvåa där flertalet renoveringar har gjorts under 2021 såsom nytt kök från Ikea, badrum samt bytat golv samt målat väggar och tak.

Ljus välkomnande hall med laminatgolv och bra förvaringsutrymme i form av garderober.
Rakt fram från hallen finner man lägenhetens ljusa kök från Ikea. Kökets maskinella utrustning består av induktionshäll, ugn, fläkt, kyl/frys(något äldre) och mikro. Över diskbänken finns vitt kakel. Det finns även plats för matbord. Laminatgolv.

Till höger från entrén finner ett ljust rymligt vardagsrum med laminatgolv samt utgång till balkongen med trätrall. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matbord.

Från entrén till vänster finns det smakfulla duschrummet Duschrummet består av Wc, tvättställ, dusch och handukstork.

Intill duschrummet finns lägenhetens sovrum, ett rum med laminatgolv. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och där finns även garderober.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2020-09-01-2021-08-31

Allmän information

Pris

895 000 SEK (bud)

Antal rum

2

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vankivavägen 11B

Ort

Hässleholm

Kommun

Hässleholm

Beskrivning av förråd m.m.

Vindsförråd och matkällarförråd.

Lägenhetsnummer BRF

210131001-0009

Våningsplan

1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen BRF Hässleholmshus nr 1

Allmän information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressegenom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt skäl avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Föreningen äger fastigheten 1 i Hässleholms Kommun. På fastigheten finns 1 byggnad med 48 lägenheter samt 2 uthyrningslokaler uppförda. Fastighetens adress Vankivavägen 9, 11 och 13 i Hässleholm .

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam.

Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

Enligt årsredovisningen 2020-09-01-21-08-31

2017 Tvättstuga nr 2
2015 Tvättstuga nr 1
2013 Föreningslokal
2012 Mangelrum
2012 Trapphus
2000 Byte fönster
1997 Stambyte
1987 Byte tak

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensam tvättstuga, torkrum och mangel.
Gemensamt cykelförråd.

Byggnader

Byggår

1951

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 554 SEK/månad. I avgiften ingår VA, värme, grundutbud kabel Tv och bredband (visst utbud) via Tele2.

Andelstal

1,87281

Andel av månadsavgift

1,86536

Kommentar

Driftkostnaderna är ungefärliga, individuella och kan variera beroende på användning/avtal.
Uppgifterna baseras på 1 person i hushållet.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

75 SEK/månad

Summa driftkostnad

475 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Separat kö och avgift till P-plats och garage.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Beskrivning

Övrigt

Enligt uppgifter från bostadsrättsföreningen angående lägenhetsytan så grundas det på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. HSB/bostadsrättföreningen ansvar inte för att angiven yta överenskommer med verklig yta. Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor betydelse för han/hon att själv kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet. Uppgift om mätstandard finns ej tillgänglig.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta