Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Timmermansgatan 1C, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
29.5 kvm
Avgift
1 304 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

EXEMPLARISK ETTA NÄRA ALLT/ ÖVRE VASASTADEN

Nu finns chansen att bli ägare till en lägenhet som fortfarande är så gott som i nyskick.

Lägenheten erbjuder en boyta om 29,5 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. Det märks att man lagt ner mycket tid och omsorg vid planeringen av den här lägenheten. Här erbjuds ett komplett, bekymmersfritt boende i högsta klass med genomgående parkett och vitmålade väggytor. Fullutrustat ljust kök från Ballingslöv med bänkskiva i svart sten, allrum i öppen planlösning mot balkongen samt ett fräscht, helkaklat badrum med dusch. Bostaden har ett fritt läge och är belägen på våning 3 i hus med hiss.

I den här bostaden finns en trevlig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen vetter i söderläge.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasaportalen bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv samt direkt närhet till en välsorterad matbutik. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Universitetet når man smidigt via buss, cykel eller gång.

Rumsbeskrivning

Hall
Direkt innanför dörren ligger grått klinkergolv och vita väggar. Här finns plats att hänga av sig ytterkläderna. Här står även två garderober.

Kök
Vitt, stilrent kök från Ballingslöv med bra förvaring. Bänkskiva i svart granit med vitt kakel ovanför. Maskinpark från Electrolux induktionshäll, kyl/frys, ugn, micro, fläktkåpa i rostfritt stål. I köket är det förberett för diskmaskin.

Rum
Ljust rum med öppen planlösning mot köket. Utgång till balkong i söderläge med många härliga soltimmar. Genomgående ekparkett och vita väggar.

Badrum
Badrum förmedlar hotellkänsla. Snyggt klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork.

I lägenheten är det betongväggar vilket är bra ljudisolering.

Dokument (pdf)

Planlösningar E-deklaration Vasaportalen Stadgar Brf Vasaportalen Brf Vasaportalen 2020

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

Bud

Antal rum

1

Boarea (BOA)

29.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Timmermansgatan 1C

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett förråd som ligger i källaren.

Lägenhetsnummer BRF

1435

Våningsplan

3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Trevlig balkong mot torget i bästa söderläge.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vasaportalen

Organisationsnummer

769629-5539

Allmän information

Brf Vasaportalen bildades år 2016 och består i dagsläget av 78 st bostadsrätter samt 10 st blockuthyrda företagslägenheter. Fastigheten ingår i två samfälligheter som förvaltar en gemensamhetsanläggning, innergård samt sopsug. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en trevlig och lugn innergård, gemensam tvättstuga, källarförråd samt garageplatser.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband ligger som ett obligatoriskt tillägg om 98kr/mån.

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheter hör ett lägenhetsförråd. I föreningen finns en gemensam tvättstuga samt cykelförråd.

Antal lägenheter

78

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 304 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg för bredband (98 kr/månad)

Kommentar

Hushållsel om (150 kr/månad) tillkommer varje månad

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns lediga platser i garaget på Nordengatan 7. Hyran ligger på 955 kr i månaden inklusive moms.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

67 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

85 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy