Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lilla Varvsgatan 35C, Västra Hamnen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 015 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad tvårummare med balkong i söderläge!

På havsnära cityläge finns denna tvåa av högsta klass med fönster i söderläge för fint ljusinsläpp. Vid området döpt Västra Park har man byggt upp en kvartersbebyggelse av harmonisk karaktär bestående av tre attraktiva flerbostadshus inklusive 4 radhus med direkt närhet till Stapelbäddsparkens livfulla energi. Detta hus är ritat av White Arkitekter, en av Skandinaviens ledande arkitektfirmor och standarden i det norra huset ska uppfylla högt ställda krav på både materialval och funktionalitet samtidigt som man bygger klimatsmart. I det norra huset finner vi denna lägenhet med modern öppen planlösning, stilrena och ljusa materialval och härliga ljusinsläpp är den här lägenheten något utöver det extra. Lägg där till en balkong mot innergården i söderläge som lyxar till vardagen. Köket är välutrustat och lämnar inget att sakna. I direkt anslutning finns vardagsrummet som bjuder in till stort socialt umgänge. Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare ger stor frihet för alla. Sovrummet är väl tilltagna med fönster och rymliga garderober.

Västra Hamnen, Malmös kronjuvel när det gäller stadsomvandling, med Turning Torso i topp. Här bor du med närhet till alla tänkbara faciliteter såsom Ica Maxi, restauranger, caféer, gym, vårdcentral, busskommunikation, havsbad både vid västra hamnens badbryggor och Ribersborgs strand. Här bor du med kort promenad från både härliga havsbad och Malmös stadskärna.

Länk till Västra Park hemsida med bilder för lägenhet 3-1102.
https://cdn.sightline.se/3afdd5692d86860f/psw/Vastra%20Park/#s=Norra%20huset;n=3-1102

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen välkomnar oss till ett hem med vackert och stilfullt 3-stavs vitpigmenterat askgolv, vita golvlister, släta vitmålade väggar som sedan leder oss vidare genom bostadens alla rum. Här finns det gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i den integrerade skjutdörrsgarderoben för jackor och skor samt ytterligare förvaringsmöbel.

VARDAGSRUM
Här erbjuds det öppna ytor och ett vardagsrum & kök som tillsammans bjuder på härliga kvadratmeter och ett naturligt ljusinsläpp från fönsterna samt balkongdörr. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd samt gör det praktiskt när vännerna eller familjen är på besök. På golvet ligger vackert 3-stavs vitpigmenterat askparkett och väggarna är elegant vitmålade. Här ryms både soffgrupp och tv-hörna samt det större matbordet. Stora fönsterpartier med fönsterbänk i grå kalksten samt den helglasade balkongdörren leder oss ut mot den rymliga balkongen.

KÖK
Kök från kvalitativa Vedum med släta skogsgröna kökssnickerier som erbjuder gott om förvaring. Stilfullt med laminatskiva i färgen Chicago concrete dark 3010 och vitt matt stående kakel 30x60plattor ovan samt dimbar belysning under väggskåp. Underlimmad enkeldiskho i rostfritt med blandare i krom (Mora), integrerad diskmaskin, kylskåp och frys i rostfritt, inbyggd rostfri ugn och inbyggd mikrovågsugn samt induktionshäll - samtliga från Siemens och köksfläkt (Franke). Större matplats för 6-8 personer får gott om plats. Stort fönsterparti och öppen planlösning mot vardagsrum. Vitpigmenterat 3-stav askgolv, släta vitmålade väggar.

SOVRUM1
Rymligt sovrum med gott om plats för större dubbelsäng och förvaringsmöbler. Förvaring i skjutdörrsgarderober. Vitpigmenterat 3-stav askgolv, släta vitmålade väggar.

BADRUM
Badrummet är elegant med gråa klinkerplattor (15x15) på golvet och vitt kakel på väggarna (30x30). Badrummet är utrustat med handfat i vitt med blandare i krom, vit kommod med två lådor och oval spegel med belysning ovan. Duschhörna med klarglas dörrar och takdusch (Mora), handdukstork, WC, kombinerad tvätt- och torktumlare från Siemens med Zeus silver laminatskiva ovan samt väggskåp i vitt.. Komfortgolvvärme och spotlights.

BALKONG
Balkongen nås från vardagsrummet och är cirka 6 kvadratmeter i söderläge.

Dokument (pdf)

Planlösningar Norra Sjöporten Stadgar Ekonomisk Plan

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 750 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lilla Varvsgatan 35C

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

3:1102

Våningsplan

1 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Norra Sjöporten

Organisationsnummer

769636-1117

Allmän information

Brf Norra Sjöporten registrerades hos bolagsverket 2018-03-21 och äger fastigheten Malmö Sjöporten 3. Föreningens byggnad innehåller 57 lägenheter fördelat över 7 våningar.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Nordeuropa Försäkring. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg och styrelseansvar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Medlemmarna har tillgång till en övernattningslokal med badrum och kökspentry som går att hyra för 300 kronor per dygn.
Källarplan innehåller förråd till varje lägenhet, cykelrum, miniverkstad och rum för barnvagnar/hjälpmedel.
Föreningen disponerar även över en bilpoolplats samt en HCP som delas med två andra fastigheter.

KABEL TV OCH BREDBAND
Föreningen har gemensamt avtal för TV/Bredband och IP-telefoni. Obligatorisk kostnad om 196 kronor per månad.

PARKERING
I föreningens garaget finns 32 platser. Kostnaden är preliminär och beräknas ligga kring 1150 kronor per månad. Kösystem tillämpas.

Uppgifterna är hämtade från av berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen för kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 015 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår i avgiften: Uppvärmning och kallvatten.

Obligatoriska tillägg tillkommer för varmvatten ca 159 kr/mån, hushållsel ca 312 kr/mån och kabel- tv och bredband 196 kr/mån.

Andelstal

0,0123

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Västra Hamnen, Malmös kronjuvel när det gäller stadsomvandling, med Turning Torso i topp. Vad som började med en byggmässa har nu blivit ett storskaligt projekt som 15 år senare fortfarande är igång. Det mesta är redan etablerat, så som Scaniabadet i norra änden, den långa Strandpromenaden och Kockums Fritid. Här är det är vackert året runt men på somrarna förvandlas Västra Hamnen till ett semesterparadis med lyxyachter och vänner som dricker rosé på bryggan. Västra Hamnen har allt från gym, ICA Maxi och systembolag ett stenkast ifrån. Med en kort buss-, cykelfärd eller promenad är du inne i city på nolltid. Här bor du havsnära med närhet till det mesta!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl