Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svärdlångsvägen 54, Centrala Årsta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
67 kvm
Avgift
3 640 SEK / mån
Rum
3 rum

Härlig gavellägenhet om hela 67 kvm med närhet till service, kommunikationer och natur

Välkommen till denna fantastiska gaveltrea som ger dig ljusinsläpp från tre väderstreck! En gavellägenhet där du inte störs av grannar och bokstavligt talat bor ett stenkast från Årstas bästa kommunikation, Årstaberg (J).

Välkomnande och rymlig hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här finns plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Det finns även rymliga garderober som erbjuder mycket god förvaring. Väl tilltaget kök maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin och häll med tillhörande ugn. Mycket goda förvaringsmöjligheter. Matplats för sällskap om ca 4-8 personer. Ljusinsläpp från två väderstreck. I lägenheten finns två sovrum. Mycket ljust vardagsrum med välbevarat originalparkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet finns utgång till lägenhetens balkong. Helkaklat och stambytt (år 1995) badrum med badkar perfekt för barnfamiljen eller den som gillar och bada?. . Ljusinsläpp från fönster i badrummet.

Stabil förening som består av 52 bostadsrätter och har dessutom två hyresrätter vilka ses som dolda tillgångar och kan generera framtida inkomster för föreningen.

Det finns ett flertal förskolor och skolar inom några minuters gångväg! Här finns nyrenoverade Årstalidens lekpark med flertal roliga aktiviteter för både små och stora barn såsom linbanor och studsmattor.

Ni har även Storängsparken några snabba steg bort som under de soligare dagarna blir en samlingspunkt för Årstabor då man både kan grilla, sola och spendera hela dagarna tillsammans.

På Svärdlångsvägen bor du både stads- och naturnära, med enbart en kort promenad till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat precis utanför fönstret och bara 300 meter ner till vattnet. Direkt utanför lägenheten kan du ta på dig löparskorna och springa Årstaviken runt. Avsluta gärna den 8 km långa löprundan på ett utav naturreservatets närliggande utegym och svalka dig sedan från badbryggorna i Mälaren innan du återvänder hem.

För den som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar att upptäcka utöver de större löp- och cykelpåren.
Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik som stannar strax utanför dörren och tvärbanan som går regelbundet till Gullmarsplan/Sickla och Liljeholmen/Solna. Från Årstabergs pendeltågsstation på kort gångavstånd tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.

Missa inte chansen på en av Årstas härligaste gavellägenheter med ett fantastiskt bra läge!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy