Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Signe Tillischgatan 9, Frösunda, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
4 245 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus och renoverad lägenhet med fantastisk uteplats på 21 kvm i perfekt läge!

Med ett lugnt läge i hjärtat av Frösunda finner Ni denna stilfulla 3:a med en stor och härlig uteplats på 21 kvm i bästa solläge! Här speglas en helrenoverad bostad med exklusiva materialval och detaljer utvalda med fingertoppskänsla. Stilrent och kök i modernt snitt med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stort master bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet fungerar perfekt att disponera som barnrum/arbetsrum. Det moderna och renoverade badrummet sätter guldkant på tillvaron med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, stor kommod samt badkar. Vita väggar och vitlaserad ekparkett pryder ytskikten och tillför en enhetlig känsla i hela lägenheten. Från det luftiga vardagsrummet når du den södervända terrassen med sol från morgon till kväll. Dessutom har man även områdets finaste gård med planteringar, damm med fiskar i och porlande vattendrag. Här erbjuds en fantastisk livskvalité i ett hem som har allt!

RENOVERINGAR I BOSTADEN
2022 - Slipat och impregnerat med Sioox på terrassen
2021 - Målat alla väggar + slipat och vitlaserat ekparkett i samtliga rum
2021 - Nyinstallerad träterrass
2021 - Renovering av kök
2020 - Helrenoverat badrum i mikrocement

LÄGENHETSFÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

PARKERING
Föreningen förfogar över 22 garage- och 15 parkeringsplatser genom avtal med omkringliggande föreningar. På gatan gäller boendeparkering via Solna Stad.

FÖRENING
Brf Bäcken 1 är en välskött och mycket stabil bostadsrättsförening som tillhandahåller 111 bostadsrättslägenheter. Föreningen har god ekonomi, låg belåning och äger dessutom marken. I föreningen finns även bekvämligheter så som en gästlägenhet, gemensam tvättstuga samt flera cykel- och barnvagnsrum.

OMRÅDE
Välkommen hem till Frösunda - en av Solnas mest populära område med direkt närhet till det mesta som behövs! Frösundas utformning, byggnader och placering direkt invid grönområden som Ballongparken och Hagaparken gör att du bor med känslan av naturnära nyproduktion med flertalet restauranger och caféer i närheten. Ur ett familjeperspektiv finns ett bra urval av skolor och förskolor bara en kort promenad bort och för den som gillar shopping finns Mall of Scandinavia på andra sidan järnvägen. Där ligger även Nationalarenan Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig till både två naturreservat och hela vägen till Stockholms city. Att bo i Frösunda ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 15 minuter från hemmet, med bil. Även flygbussar går från Järva krog, en kort promenad bort. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på mindre än 5 minuter! För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 509, 67 och 508) i närområdet. En kort promenad bort tar dig pendeltåget (Solna Station) till Stockholm C på ca 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Närmaste mataffär är Hemköp annars finns ICA och Hemköpen även i Mall of Scandinavia samt Willys och Coop en kortare bilfärd bort. För den kulinariske finns flertalet restauranger och caféer i närområdet ex. The Winery Hotel med både delibutik och egen vinproduktion. På promenadavstånd finner du även restauranger som Bockholmens hav och restaurang, Värdshuset Koppartälten, samt anrika Ulriksdals Wärdshus och slottscafé, som ligger precis invid Edsviken med bad och rekreationsmöjligheter.

OBS! Lägenheten är registrerad som 2 rum och kök i föreningen med disponeras som 3 rum och kök.

Varmt välkommen på visning!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy