Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Garvis Carlssons gata 8, Råsunda, Solna
Typ
Lägenhet
KVM
63 kvm
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch lägenhet i centralt läge med möjlighet att köpa som juridisk person!

Se hit! Möjlighet att förvärva denna ägarlägenhet för att fri uthyrning på central plats i Solna - klassisk mark med en stolt historia och en ljus framtid! Ljus och rymlig tvårummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum (36 kvm). Stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Bekvämt boende där allt är nytt, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och gott om förvaring. Tillhörande lägenhetsförråd på samma våningsplan(4 kvm). Sovrum om 13 kvm, stor balkong(11 kvm) i soligt läge mot innergård. Genomgående ljust målade väggar och Kährs trägolv. Golvvärme i det helkaklade badrummet. Kök från Vedum.

Här erbjuds ett boende i hjärtat av Råsunda och ett av Solnas mest eftertraktade läge där Stråket i Gamla Råsunda ligger precis i närhet av bostaden och restauranger, caféer, mysiga promenadstråk och handel finns i den direkta närheten. Buss 515 med kort restid till Odenplan går några hundra meter från porten och tunnelbana nås närmast från Solna Centrum eller Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

ÄGARLÄGENHET
- Den nya ägandeformen infördes i Sverige 2009
- Hyr ut till vem du vill och hur länge du vill
- Bygg om och renovera som du vill
- Inga gemensamma lån
- Ingen traditionell månadsavgift
- Du äger din bostad och kan pantsätta och belåna den

Ägarlägenhet är en bostadsform som ger dig som ägare större frihet att disponera bostaden som du vill.

SFF POKALEN I SOLNA
Det finns 56 lägenheter i Pokalen, ett flerbostadshus med tre trappuppgångar på Garvis Carlssons gata 4-8 som upplåts som ägarrätt. Cykelrum. Rullstol- och barnvagnsförvaring finns i gårdsplanet. Sopsug för hushållssopor och kompost. Påsar till kompost finns att hämta i miljörum. Miljörum, finns 2 st på Solnavägen 39 och Garvis Carlssons gata 6.

Samfällighetsföreningen har uppvärmning genom fjärrvärme. Ventilation sker genom mekanisk till- och frånluft med central fläkt. Ur frånluften återvinns värme. Samfällighetsföreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Telia kontaktas för aktivering. Kostnaden för bredband och kabel-TV ingår i samfällighetsavgiften. Föreningen har levererat till varje lägenhet: 1st router, 1st tv-box samt medföljande fjärrkontroll som tillhör lägenheten, dessa ska lämnas kvar vid överlåtelse.

Allmän information

Pris

5 195 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Våningsplan

1

Boarea (BOA)

63 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Garvis Carlssons gata 8

Ort

Solna

Kommun

Solna

Fastighetsbeteckning

SOLNA KLACKEN *:9

Objektskategori

Ägarlägenhet

Objektstyp

�garlägenhet

Byggnader

Typ av byggnad

Flerbostadshus

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår värme och vatten. Till månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel och Telia Triple-Play (basutbud tv, ip-telefoni, bredband, prel 169 kr per månad).
Samfällighetsföreningen har tecknat el-avtal för samtliga bostadshavare så enskild bostadshavare behöver inte teckna ett eget el-abonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Samfällighet

22 980 SEK/år

Elkostnad

4 000 SEK/år

Försäkringsinformation

Fastigheten är försäkrad hos Folksam. Varje bostadshavare ansvarar för sin egen hemförsäkring. Tänk på att den ska vara anpassad för ägarlägenhet.

Summa driftkostnad

26 980 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Boende i Pokalen kan hyra plats i garaget med infart via Garvis Carlssons gata. Parkman AB Tfn. 08-734 90 00
Mail. uthyrning@parkman.nu Boende 16.00-09.00 vardagar, dygnet runt på helger 1020 kr/mån
Boende dygnet runt 2348 kr/mån
Boende timtaxa 15 kr/tim 3 kalendermånaders uppsägningstid gäller.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 18/5 2021

Specifik energianvändning

80 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

72 kWh/m²

Energiklass

C

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

4 000 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl