Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lillhagsvägen 6, Hagsätra - Älvsjöbadet, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
69 kvm
Avgift
4 665 SEK / mån
Rum
3 rum

Hörnlägenhet med ljusinsläpp från två väderstäck - Stor balkong i västerläge mot grönskaområde

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR FÖRHANDSVISNING 12/5

Välkommen till Lillhagsvägen 6 och denna härliga hörnlägenhet som erbjuder stora luftiga ytor några snabba steg från populära Älvsjöbadet.
Belägen på populära Lillhagsvägen med naturen som är närmsta granne.

Lägenheten ligger med en balkong i västerläge mot grönskande område. Här erbjuds välplanerade rum och stora härliga sociala ytor. Vindsstort vindsförråd hör till för extra förvaring.

Trevligt kök där man kan sitta hela familjen eller ha vännerna på besök. Med stora sociala ytor i vardagsrummet får man en extra skön känsla att bjuda över sina vänner! Balkongen har västerläge och ni har därmed kvällssol och här finns det plats att för antingen en middag eller ett mysigt häng!

I föreningen finns en gårdslokal med samlingssal, kan hyras för familjefest och övernattning. I samma byggnad ryms även cykelrum, barnvagnsrum samt soprum. Föreningen har även en bastu som finns i anslutning till Stora lokalen.

Ca 9 minuters gångavstånd till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 25 minuter. Goda busskommunikationer och bara 10 minuter till Älvsjö station med pendeltåg som trafikerar sträckan Södertälje-Märsta. Nära tillgång till lummiga Älvsjöbadet där det finns plaskpool för de allra minsta. Smidig promenadväg till Högdalen centrum.

Området runt Lillhagsvägen är mycket barnvänligt med förskolor, skola, grönområden, idrottsplats och lekplatser på promenadavstånd. Dessutom badrocksavstånd till fina Älvsjöbadet som under sommarhalvåret anordnar simskola och andra aktiviteter för barnfamiljer. Närmast service finns i Hagsätra centrum som erbjuder flera matbutiker, kiosk, gym, bibliotek och fritidsgård.

Sammantaget ett boende som kan passa de flesta. Stabil förening med trevliga grannar och god ekonomi. Ett hem som absolut ska upplevas på plats.

Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy