Länk kopierad!

Visningar

tis 9 aug 17:00 - 17:30

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
645 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bodagatan 11, Boda, Borås
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
2 741 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Studentlägenhet! Välplanerad och fräsch 1a med sovalkov.

Välkomna till denna genomgående fina 1:a med sovalkov. Här erbjuds 43 kvm fördelat på stort och fint kök med plats för matbord, badrum med tvättmaskin, hall med avhängningsmöjligheter, vardagsrum med sovalkov samt klädkammare.

Köket är renoverat med helt nya vitvaror, nytt kakel, bänkskiva och diskho. Genom hela lägenheten har man lagt ett och samma ekparkett och alla väggar och tak är nymålade. På en fondvägg i vardagsrummet finns en snygg trävägg med infällda spottar. Stor hall med avhängningsmöjligheter samt en stor garderob för all typ av förvaring. Badrummet är av äldre skick med det finns en helt ny tvättmaskin installerad.

Lägenheten är belägen på marknivå vilket är praktiskt för den som har svårare att gå i trappor, på framsidan av huset finns en källarvåning under vilket ger känslan av att man bor på vån 2. Samtliga fönster är belägna i västerläge med härligt kvällsljus. Då lägenheten är belägen i första huset på gatan bor ni med närhet till såväl parkering som busshållplats.

Lägenheten har just nu ingen balkong men kommer inom kort få en inglasad balkong på ca 6kvm (byggnationen förväntas börja vara klar V37). Balkongen kommer då ha en utgång från vardagsrummet och ha ett västerläge med eftermiddag och kvällssol.

Brf Södra milstolpen är en stabil HSB-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, VA, sophämtning, bredband 250mbit och grundutbud TV. Till lägenheten finns källarförråd och matkällare. Cykelförråd och ytterligare tvättmöjlighet finner ni källaren.

Bra kommunikationer till högskola, centrum och nära påfart till R 40.

Välkommen på visning!

Möjlighet till andra visningstider finns på förfrågan för er som letar studentboende.

Alexander Svenson
Reg. fastighetsmäklare
0733-358 008

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnade in till den ljusa fina hallen! Här har du goda avhängningsmöjligheter in till vänster och rymlig klädkammare/ Walk in closet till höger.

KÖK
Köket når ni rakt fram från hallen. Köket är stilrent och ljust. Vita moderna luckor, bänkskiva i ek, vitt kakel över arbetsbänken, rostfri fläkt, kyl/frys och ugn i rostfritt ger ett modernt intryck. Köket är stort och erbjuder mycket förvaring. Matbord för större sällskap får smidigt plats vilket är unikt för denna typ av lägenhet. Två härliga fönster ger gott om ljusinsläpp. Väggarna är vita och en fondvägg i brun nyans.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet som också erbjuder bostadens sovalkov är renoverat på senare tid där säljaren även här satt in en fondvägg i trä. Här finns plats åt såväl soffgrupp, som tv-bänk, soffbord, säng med tillhörande sängbord. Önskas ytterligare förvaring går det att få plats med byrå eller garderober efter önskemål.

BADRUM
Badrummet når ni från hallen. Badrummet har en helt ny kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning

Allmän information

Pris

645 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

43 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bodagatan 11

Ort

Borås

Kommun

Borås

Lägenhetsnummer BRF

1002 / 8-3090-1-108-13

Våningsplan

0

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Södra Milstolpen i Borås

Organisationsnummer

716447-6918

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 1972 på fastigheten Milstolpen 6 som föreningen innehar med äganderätt. Under 1993 genomfördes en omfattande utvändig ombyggnad. Fastighetens adress är Bodagatan 11-49 i Borås.

Föreningen har en informativ hemsida. Där finns information om vad som händer just nu, även trivselregler, felanmälan, styrelse och kontaktinformation. Läs mer på https://sodramilstolpen.se/

TV OCH BREDBAND
TV via ComHem (basutbud) - ingår i avgiften.
Bredband via ComHem 250mbit - ingår i avgiften.

* Mer kanaler går att hyra via ComHem.
* Telenor Bredband med Fiberjack och hastigheter på
Nedhastighet 500-1000 Mbit/s

Uppgifter hämtade från föreningens hemsida.

FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade.
Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättshavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

GÅRDSPLATS
Lekplatsen Nyckelpigan - 2014

BYGGNADSÅR
1972
Under 1993 genomfördes en omfattande utvändig ombyggnad.

ÖVRIGT
I föreningen finns en trivsellokal, till kalas m.m. i hus 1. Vid Bodagatan 19 finns en aktivitetslokal som man kan låna gratis, där man kan måla, snickra m.m.

KONTAKT
Ros-Mari Boo
+46707437074

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tele2 är installerade i våra lägenheter via fiber. 250Mbit/s är det som lägenheterna har via ett gruppavtal (ingår i hyran).

Utförda renoveringar

- Byte av fönster och balkongdörrar
- Byte av belysning in- och utvändigt
- Installation av solpaneler
- Nya p-platser
- Nya entrépartier och även tagg-system
- Målning av balkonger
-Installation av Daloc Säkerhetsdörrar

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns det tvättstuga, grovtvättstuga, bastu och gym. Flertalet uteplatser samt grillplatser finns. Nybyggd lekplats finns i området.

Antal hyresrätter

42

Antal lägenheter

171

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 741 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg
Månadsavgift 2741 kr. Utöver månadsavgiften tillkommer obligatoriska tillägg avseende balkong (420 kr/mån)
Total månadsavgift inkl. obligatoriska tillägg: 3161 kr

Föreningen har installerat solceller och säljer elen till medlemmarna i föreningen beroende på förbrukning. Detta medför låga elkostnader då du slipper alla elnäts kostnader.

Andelstal insats

0,41288%

Andel av månadsavgift

0,41288%

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen innehar:
124 P-platser. Kösystem tillämpas. Kostnad 200kr/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta