Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Fast pris
Adress
Stockvägen 5 A, Hus nr 13, Länna,
Typ
Bostadsrätt
KVM
25 kvm
Avgift
938 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktionsprojekt i Länna

Succé - Vi har sålt 7 av 8 studiohus - endast Hus nr 13 ledigt med inflytt i december 2023.

Hus 3 i Etapp 1 och det sista lediga i denna etapp är prissänkt med 1 000 000 kr till 5 250 000 kr och klar att flytta in i! De kvarvarande parhusen i Etapp 2 med inflytt i december 2023 är prissänkta med upp till 1 000 000 kr till 5 200 000 - 5 350 000 kr

Projektet är uppdelat i 2 st Etapper: Etapp 1 som nu är färdigbyggt och klart för inflytt. Vi har sålt 7 av 8 lägenheter - Hus 3 är ledigt och kraftigt prissänkt.
Etapp 2 som är inflyttningsklart till december 2023. Vi har sålt 4 av 8 lägenheter - de stora parhuslägenheterna nr 9, 10 och 12 är lediga samt studiohus nr 13 är ledigt. Parhuslägenheterna är kraftigt prissänkta.

Nyproduktionsprojekt i Länna villaområde.
¨Avgiftsgaranti¨- I rådande marknadsläge med osäkerhet vill säljaren hjälpa sina köpare genom att garantera angiven månadsavgift till föreningen, enligt Ekonomiska plan. Så att månadsavgiften hålls oförändrad fram till 1 januari 2025 och därmed täcka BRFens ev fördyringar av driftskostnader pga högre räntekostnader, inflation och energikris fram till 1 januari 2025. Detta gäller både stora parhuslägenheter och studiohusen.
Nu startar försäljningen av detta mycket fina projekt bestående av 4 parhus som ger 8 stora parhuslägenheter och 8 minivillor/studiohus. Husen kommer att uppföras i Länna villaområde som är ett erkänt fint och trevligt område med Drevvikens vatten som närmsta granne. Alla enheterna kommer att ha en egen tomt med gräsmatta och en inramande häck runt tomten som man också sköter om som sitt eget. Bostäderna kommer att ha tillgång till p-plats/platser i anslutning till bostaden. De stora lägenheterna är på hela 127 kvm som fördelas över 2-plan med en klassiskt planlösning med entréplan bestående av; kök, vardagsrum, arbetsrum, badrum och tvättstuga. Från detta våningsplan når ni er tomt med utgång från både kök och vardagsrum. Det övre planet består av 4 sovrum och ett allrum som man med fördel kan göra om till ett sovrum för den som har behov av det, här finns även en wc/dusch. Dessa enheter kommer att hålla hög invändig standard med genomgående ekgolv från Kährs, klinkergolv i hall, helkaklade våtutrymmen, kvalitétskök från Marbodal och vitvaror av hög kvalité. Parhuslägenheterna kommer att ha en mycket energieffektiv uppvärmning i en Nibe 730 värmepump som är kopplad till ett vattenburet golvvärmesystem i entréplanet och vattenburna radiatorer på det övre planet och i minivillorna är värmekällan luftvärmepump och elradiator. Minivillorna är utmärkt planerade där du har allt man kan önska sig och där sovalkoven tar tillvara på den höga takhöjden. I dessa enheter är det delvis annan interiör inredning jämfört de stora enheterna. Här har du en utvändig trätrallsaltan och en tomt med planterad häck som tillhör minivillan att njuta av under varma sommardagar. Här har du också möjlighet att parkera din bil i anslutning till huset. Vi kommer att jobba efter Först - Till - Kvarn principen vilket innebär att den som väljer att gå vidare med att signera avtalet också är den som köper bostaden. Vi kommer att använda oss av fasta priser så ingen budgivning kommer att ske. Planerat betalningsupplägg: Vid överlåtelseavtal betalas ett förskott på 50 000 kr, ca 3 månader innan tillträde betalas 10% av köpeskillingen minus de tidigare inbetalda 50 000 kr, resterande 90% betalas vid tillträdet. Föreningen godkänner juridisk person som köpare.

Föreningens gatuadress kommer att bli; Stockvägen 3-5 och Timmervägen 57-59.

Lägenhets nummer 1-8 är planerat tillträde augusti -23, Lägenhets nummer 9-16 är planerat tillträde i slutet av Q4 -23.

Fakta Brf Drevstocken:

Planerad säljstart; maj 2022
Planerad tillträde; Q2-Q4 2023
Priser; 1 695 000kr - 6 250 000 kr
Månadsavgifter; 938 kr - 4 763 kr
Antal enheter i föreningen; Totalt 16 enheter, 8 Parhus lägenheter och 8 Minivillor/Studiohus

Rumsbeskrivning

Hall
En välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Ekparkettgolv 3-stav och ljusa väggar.
Badrum
Ett modernt och stilrent badrum med ett grått klinkergolv med värme (el) och stora kakelplattor i vitt på vägg. Duschhörna med vikbar dörrar/vägg, badrumsskåp med spegel, wc stol, handdukstork el, varmvattenberedare, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Kök
Öppenhet mellan kök och vardagsrum som ger en fin rymd i rummet. Ett moderna kök med släta luckor och push-open funktion, grått kakel över arbetsytor, laminatbänkskiva, integrerad diskmaskin (45 cm), integrerad delad kyl och frys, spishäll med 4 kokzoner, inbyggnadsugn, inbyggnads microugn och spisfläkt. Ekparkettgolv och ljusa väggar.
Vardagsrum
Ett härligt rum med stora fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Takhöjden på över 3 m ger en härlig rymd i rummet. Utgång till en uteplats och en egen tomt att nyttja ger detta studiohus en känsla av villaboende. Plats för både soffgrupp och matplats. Ekparkettgolv och ljusa väggar.
Sovloft
Loftets golvyta är ca 12 kvm med plats för säng, öppningsbart fönster för vädring. Loftet är placerat över hall och badrum vilket innebär att vardagsrummet och del av köket har hög takhöjd som ger rummet en känsla av större yta. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

Studiohusets uppvärmning sker med en luftvärmepump som ger en behaglig inomhusluft och energieffektiv med låg uppvärmningskostnad.
Parhuslägenheternas och studiohusens planerade material och inredningsartiklar kan komma att bytas ut mot liknande/jämförbara artiklar/produkter vilket är något säljaren/byggherren har rätt att göra.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk plan Registrerad Materialbeskrivning attefallshus Lotshammar 221014 Brf Drevstocken Nordea

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Fast pris)

Tillträde

Preliminärt Q4 2023

Antal rum

1

Boarea

25 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Stockvägen 5 A, Hus nr 13

Kommun

Huddinge

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Utvändigt förråd.

Lägenhetsnummer BRF

13

Våningsplan

1

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Gårdshus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Drevstocken

Juridisk person kan accepteras

Ja

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Luftvärmepump, elradiatorer.

Byggnader

Byggår

2022-2023

Ekonomi

Månadsavgift

938 SEK/månad. I avgiften ingår Fastighetsförsäkring, förvaltning, kostnad föreningslån, amortering föreningslån, avsättning underhåll, VA

Andelstal

2,1

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

281 400 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

300 SEK/månad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Hushållsavfall

200 SEK/månad

Bredband, Tv

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 150 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Tillhör 1 p-plats till lägenheten med avgift till föreningen, 450 kr/st.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl