Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 500 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Västerlånggatan 12, Centrum, Borås
Typ
Bostadsrätt
KVM
91 kvm
Avgift
6 445 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt centrumboende med exklusiv känsla!

Vill du bo med gångavstånd till allt, samtidigt som du har en privat och exklusiv känsla i ett högkvalitativt boende? Då är du välkommen till Västerlånggatan 12 och denna unika bostad om 91 kvm.

Äntligen erbjuds en rymlig tvårummare med generöst ljusinsläpp och härlig utsikt över viskan i ett av Borås mest attraktiva hus. Här har man ett boende utöver det vanliga med genomgående lyxig känsla i den välplanerade rumsfördelningen med exklusiva materialval såsom råa betongväggar, kök i valnöt, vitvaror från Gaggenau, ett stort badrum med extra gästtoalett samt utsikt över viskan med första parkett.

Tillhörande bostaden har man även ett rymligt förråd på samma våningsplan, perfekt för förvaring, barnvagn och dylikt. Parkering med laddstolpe finns att hyra direkt utanför.

Välkommen att anmäla dig till visning via hemsidan eller genom att kontakta ansvarig mäklare.

Rumsbeskrivning

Hall:
Innanför entrédörren möts man direkt av bostadens högkvalitativa materialval och den generösa planlösningen. Här finns plats för ett avställningsbord samtidigt som man rakt fram finner plats för avhängning med mera. I hallen finns även en helkaklad gästtoalett.

Kök/Vardagsrum:
Vidare från hallen öppnas bostaden upp till ett stort vardagsrum och kök. Här slås man av det generösa ljusinsläppet från de stora fönsterna med utsikt från första parkett över viskan. I det rymliga och sociala köket erbjuds exklusiva materialval såsom köksbänk och stänkskydd av kalksten samt vitvaror från premiummärket Gaggenau. Som resultat av den väl genomtänkta planlösningen finner vi bortanför köket stora sociala ytor med plats för en stor soffgrupp samtidigt som man har plats med ett större matbord med utsikten över viskan som granne. Den exponerade betongväggen skapar en exklusiv och samtidigt hemtrevlig känsla med något som sticker ut från andra bostäder.

Sovrum:
I fil med vardagsrummet ligger bostadens väl tilltagna sovrum. Här erbjuds gott om förvaring i form av garderober samt tillgång till en rymlig walk-in-closet. Likväl från vardagsrummet som sovrummet har man tillgång till lägenhetens balkong. Här har man plats för loungemöbler av större varianten med exempelvis soffa och fåtöljer i härligt sydväst-läge.

Badrum:
Den exklusiva känslan fortsätter in i det stora helkaklade badrummet. Här finner vi dubbelhandfat, dusch, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Tack vare den smarta planlösningen har man från badrummet direkt anslutning till sovrummet och dess walk-in-closet.

Övrigt:
Förutom den förvaring som finns i bostaden har man även tillgång till ett förråd på samma våningsplan, perfekt för överflödiga jackor med mera.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Elektra Årsredovisning

Länkar

Allmän information

Pris

3 500 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

91 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Västerlånggatan 12

Ort

Borås

Kommun

Borås

Lägenhetsnummer BRF

1101

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Elektra 9

Organisationsnummer

769616-0188

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Borås Elektra 9. Byggnaden omfattar sex st bostadslägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 6

Antal lägenheter

6

Byggnader

Byggår

2009

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 445 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår vatten & värme.

Andelstal

14,17445

Andel av månadsavgift

14,17374

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Typ

P-plats

Har strömuttag

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

615 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta