Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 400 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Västerlånggatan 12, Centrum, Borås
Typ
Bostadsrätt
KVM
91 kvm
Avgift
6 445 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt centrumboende med exklusiv känsla!

Vill du bo med gångavstånd till allt, samtidigt som du har en privat och exklusiv känsla i ett högkvalitativt boende? Då är du välkommen till Västerlånggatan 12 och denna unika bostad om 91 kvm.

Här erbjuds en rymlig tvårummare med generöst ljusinsläpp och härlig utsikt över viskan. Utöver detta har man här en lyxig och välplanerad rumsfördelning samt exklusiva detaljer såsom råa betongväggar, kök i valnöt med vitvaror från Gaggenau, ett väl tilltaget badrum, en gästtoalett samt en sammanhängande rymlig walk-in-closet i fil med sovrummet.

Tillhörande bostaden har man även ett rymligt förråd på samma våningsplan, perfekt för förvaring, barnvagn och dylikt. Parkering med laddstolpe finns att hyra direkt utanför.

**Detta är en kommande försäljning, vid intresse kontakta ansvarig mäklare.**

Allmän information

Pris

3 400 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

91 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Västerlånggatan 12

Ort

Borås

Kommun

Borås

Lägenhetsnummer BRF

1101

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Elektra 9

Organisationsnummer

769616-0188

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Borås Elektra 9. Byggnaden omfattar sex st bostadslägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 6

Antal lägenheter

6

Byggnader

Byggår

2009

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 445 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår vatten & värme.

Andelstal

14,17445

Andel av månadsavgift

14,17374

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Typ

P-plats

Har strömuttag

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

615 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy