Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Murargatan 30A, Salabacke, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
2 046 SEK / mån
Rum
1 rum

Övrig kontakt

Fatma Özer
Övrig kontakt Fatma Özer

Fräsch & rymlig etta med låg avgift

Välkommen till ett ypperligt boende i trivsamma och populära Salabacke. En lägenhet med både smart planlösning, låg månadsavgift, stort kök med matplats. Lägenheten har fräscha ytskikt i ljusa materialval och genomgående fina laminatgolv i hela bostaden. Ett optimalt boende för den som söker en generös etta i lugna kvarter.

Genom säkerhetsdörren möts du av en ljus och praktisk hall med stort klädförråd. I bostaden finns även ett stort, öppet kök med mycket gott om förvaringsutrymmen och god plats för matbord. Allrummet är lättmöblerat med gott om plats för såväl soffgrupp, säng och ytterligare möblemang som skulle önskas. Stamrenoverat fräscht badrum med dusch som är kaklat i ljusa toner. I källarplan finns ett förråd som hör till bostaden samt ett vindsförråd.

Föreningens gemensamhetsutrymmen för sina medlemmar är tvättstuga, torkrum, mangelrum, barnvagnsrum, cykelrum samt en föreningslokal. Mycket välskött bostadsrättsrättsförening med låg belåningsgrad. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbud). Inga avgiftsförändringar eller större renoveringar är aktuella i dagsläget.

På Murargatan 30A bor du i populära Salabacke med närhet till fina parker och grönområden, kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Ett brett serviceutbud med flertal kiosker, caféer, gym och restauranger på kringliggande gator. Vid Brantingstorget finns dessutom livsmedelsbutik, apotek, frisörsalong, bageri mm. Från bostaden har du även nära till shoppingcentret Gränbystaden samt E4:ans på- och avfarter. Ett utmärkt läge på alla sätt och vis!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy