Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Billsta trädgårdsväg 5E, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
59.8 kvm
Avgift
4 933 SEK / mån
Rum
2 rum

Stor tvåa i Billsta med radhuskänsla!

Välkommen in i en modern lägenhet med fint läge. Denna hemtrevliga tvåa och möjliga trea är i mycket fint skick och har bland annat härlig atmosfär, bra planlösning och fräscha ytskikt.

Lägenheten består av en inbjudande och välplanerad hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och mysiga vardagsrummet finns generösa sällskapsytor och fint ljusinsläpp med utgång till mysig balkong. Köket är stilrent och funktionellt med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är nyrenoverat och fint med toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och golvvärme. Det stora och harmoniska sovrummet har ljusa väggar och parkettgolv och erbjuder rymliga garderober.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor.

Brf Bo Klok Billsta Trädgård är en välskött och stabil förening med god ekonomi där El, värme, kabel-tv, bostadsrättstillägg och parkeringsplats ingår i avgiften. Föreningen bjuder även på en härlig gemenskap och god sammanhållning som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård.

Här bor du vid ett av Billstas bästa lägen, med Rönnbyskogen runt knuten. Erikslunds Shoppingcenter ligger en cykeltur bort och Västerås city finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy